Episod 99 – Sista beställningen

Podcast Publicerad fredag, februari 27th, 2015 | Av
podcast99

Klockan klämtar och det är dags att runda av podcasten som en gång gavs det något udda, och enligt upphovsmannen ytterst fyndiga, namnet Kastat i etern. Kan man tycka. Men, med både John och Gustav åter på plats kör vi på som om det fanns hur många morgondagar och avsnitt kvar som helst. Det ödesmättade farvälet får helt enkelt låtas vara till avsnitt 100.

I veckans episod tar vi oss an ärenden så som det omtalade uppköpet/investering av Girl Skateboards samt dokumentären All this Mayhem där bröderna Tas och Ben Pappas liv skildras. Bakom rattarna, spakarna, sladdarna och mikrofonerna hittar vi Martin Ottosson, John Dahlquist och Gustav Svanborg-Edén.

OBS! Nästa vecka blir det ingen podcast. Avsnitt 100 kommer förgylla era öron 13 mars. Hasta luego!

Har ni helt och hållet missat det faktum att Defekt bedriver podcastverksamhet i skateboardkulturens namn hittar ni tidigare avsnitt här.

99 – Sista beställningen

Lyssnar gör ni här:
• iTunes ››
• RSS ››
• Direktlänk till Episod 99 – Sista beställningen ››

Om och när ni ändå befinner er på iTunes, glöm inte betygsätta oss med en stjärna eller fem.

Referenser

Girl Founders On New Altamont Investment – Transworld Business ››

Någon är arg på Slapforumet ››

All this Mayhem – Officiell trailer ››

All this Mayhem på iTunes ››

Anden Verdenskrig ››

En kommentar

 1. Kommenterat av Hony Tawk 27 februari, 2015 - 8:43 e m

Kommentera

Namn (Obligatoriskt)
E-post (Obligatoriskt)
URL (Valfritt)

Socialt

Nypublicerat

Notiser

 • Skriet från Gotham (0)
  Det ur Frankrike sprungna Magenta Skateboards släppte i dagarna filmen Panic in Gotham, ett verk helt och hållet filmat i städernas stad, New York City. Förutom sedvanliga magentörer återfinns även gräddan av stadens skatescen 2013. Man tackar.
 • Static IV – Teaser (0)
  Den fjärde installationen i Josh Stewarts Staticserie är på väg att se dagens ljus. I veckan släpptes första teasern och om allt går enligt planerna ser vi fram emot att bli ordentligt stokade någon gång under 2013.
 • Svenska Skateboardgalan 2013 (2)
  Galatider råder och nästa vecka smäller det. Har du inte lagt din röst, gör det nu. svenskaskateboardgalan.se ››
 • Lucia Classics (0)
  Lika säkert som att vi imorgon kommer titta på de vackra, unga människorna iklädda ljuskronor och vita strutar, återkommer Lucia Classics ännu en gång. Precis som föregående år är skådeplatsen Karlstad och datumen som gäller är 14-15 december. Mer info…
 • Fler notiser

The Daily Grind