Episod 98 – Generationstombola

Podcast Publicerad fredag, februari 20th, 2015 | Av
podcast98

Hej! Denna veckan drabbas Kastat i etern av en så kallad hostile takeover. Den korrekta svenska översättningen torde vara fientligt övertagande, men det låter ju hur töntigt som helst. Hur som helst. Maktövertagandet i detta fall fungerar enligt devisen ”ut med det gamla, in med det nya”, där det det gamla representeras av John Dahlquist och Gustav Svanborg-Edén och det nya av Simon Slomo Andersson och David Hermansson. Det är aldrig för sent att förnya sig, inte ens för en podcast som närmar sig vägs ände.

Vid det här laget vet ni hur allt fungerar. Lägg ut!

Har ni helt och hållet missat det faktum att Defekt bedriver podcastverksamhet i skateboardkulturens namn hittar ni tidigare avsnitt här.

98 – Generationstombola

Lyssnar gör ni här:
• iTunes ››
• RSS ››
• Direktlänk till Episod 98 – Generationstombola ››

Om och när ni ändå befinner er på iTunes, glöm inte betygsätta oss med en stjärna eller fem.

Referenser

Skimret ››

Inga kommentarer än. Påbörja diskussionen nedan.

Kommentera

Namn (Obligatoriskt)
E-post (Obligatoriskt)
URL (Valfritt)

Socialt

Nypublicerat

Notiser

 • Skriet från Gotham (0)
  Det ur Frankrike sprungna Magenta Skateboards släppte i dagarna filmen Panic in Gotham, ett verk helt och hållet filmat i städernas stad, New York City. Förutom sedvanliga magentörer återfinns även gräddan av stadens skatescen 2013. Man tackar.
 • Static IV – Teaser (0)
  Den fjärde installationen i Josh Stewarts Staticserie är på väg att se dagens ljus. I veckan släpptes första teasern och om allt går enligt planerna ser vi fram emot att bli ordentligt stokade någon gång under 2013.
 • Svenska Skateboardgalan 2013 (2)
  Galatider råder och nästa vecka smäller det. Har du inte lagt din röst, gör det nu. svenskaskateboardgalan.se ››
 • Lucia Classics (0)
  Lika säkert som att vi imorgon kommer titta på de vackra, unga människorna iklädda ljuskronor och vita strutar, återkommer Lucia Classics ännu en gång. Precis som föregående år är skådeplatsen Karlstad och datumen som gäller är 14-15 december. Mer info…
 • Fler notiser

The Daily Grind