Episod 94 – Speciella specialintressen

Podcast Publicerad fredag, januari 16th, 2015 | Av
podcast94

Nötterna är knäckta, grisen har skickats tillbaka till slaktaren, det nya året har ringts in och julen har stökats undan. Med andra ord: Det är dags att ta ton i etern på nytt. Vi mjukstartar året genom att peka ut samtliga (?) podcastkonkurrenter på iTunes, diskutera skäggväxt, bråka om specialintressen, flytta oss tillbaka till 1991 för att sjunka in i Shannon Mays del från G&S-filmen Stun, yppa några ord om Bastien Salabanzi och Primitive, spekulera i hur många företag Mike V hinner starta innan året är slut samt nämna Alien Workshops återtåg via Tum Yeto.

Rulla. Tack.

Har ni helt och hållet missat det faktum att Defekt bedriver podcastverksamhet i skateboardkulturens namn hittar ni tidigare avsnitt här.

94 – Speciella specialintressen

Lyssnar gör ni här:
• iTunes ››
• RSS ››
• Direktlänk till Episod 94 – Speciella specialintressen ››

Om och när ni ändå befinner er på iTunes, glöm inte betygsätta oss med en stjärna eller fem.

Referenser

Shannon May ››

Bert Wootton – Rat Poison ››

Alien Workshop tillbaka ››

Inga kommentarer än. Påbörja diskussionen nedan.

Kommentera

Namn (Obligatoriskt)
E-post (Obligatoriskt)
URL (Valfritt)

Socialt

Nypublicerat

Notiser

 • Skriet från Gotham (0)
  Det ur Frankrike sprungna Magenta Skateboards släppte i dagarna filmen Panic in Gotham, ett verk helt och hållet filmat i städernas stad, New York City. Förutom sedvanliga magentörer återfinns även gräddan av stadens skatescen 2013. Man tackar.
 • Static IV – Teaser (0)
  Den fjärde installationen i Josh Stewarts Staticserie är på väg att se dagens ljus. I veckan släpptes första teasern och om allt går enligt planerna ser vi fram emot att bli ordentligt stokade någon gång under 2013.
 • Svenska Skateboardgalan 2013 (2)
  Galatider råder och nästa vecka smäller det. Har du inte lagt din röst, gör det nu. svenskaskateboardgalan.se ››
 • Lucia Classics (0)
  Lika säkert som att vi imorgon kommer titta på de vackra, unga människorna iklädda ljuskronor och vita strutar, återkommer Lucia Classics ännu en gång. Precis som föregående år är skådeplatsen Karlstad och datumen som gäller är 14-15 december. Mer info…
 • Fler notiser

The Daily Grind