Episod 92 – I afton quiz

Podcast Publicerad fredag, december 12th, 2014 | Av
podcast92

Förra helgen, i samband med den fjärde upplagan av åldermannabataljen Gold School, arrangerade vi i sedvanlig ordning skateboardquiz. Till skillnad från tidigare inkarnationer av denna frågesport gjorde vi i år den förändringen att vi för en gång skull spelade in spektaklet. Resultatet presenteras nedan och självklart ska ni, älskade lyssnare, få ta del av samma frågeformulär som deltagarna på plats fick.

När den dryga timmen passerat och formuläret är fullklottrat kan ni rätta era svar via följande länk: FACIT ›› (inte tjuvkika!)

Inspelat live på Hotell Jörgen Kock i Malmö. fredag 5 december 2014: Defekts Gold School-quiz 2014. Rulla bandet!

Har ni helt och hållet missat det faktum att Defekt bedriver podcastverksamhet i skateboardkulturens namn hittar ni tidigare avsnitt här.

92 – I afton quiz

Lyssnar gör ni här:
• iTunes ››
• RSS ››
• Direktlänk till Episod 92 – I afton quiz ››

Om och när ni ändå befinner er på iTunes, glöm inte betygsätta oss med en stjärna eller fem.

FACIT ››

Inga kommentarer än. Påbörja diskussionen nedan.

Kommentera

Namn (Obligatoriskt)
E-post (Obligatoriskt)
URL (Valfritt)

Socialt

Nypublicerat

Notiser

 • Skriet från Gotham (0)
  Det ur Frankrike sprungna Magenta Skateboards släppte i dagarna filmen Panic in Gotham, ett verk helt och hållet filmat i städernas stad, New York City. Förutom sedvanliga magentörer återfinns även gräddan av stadens skatescen 2013. Man tackar.
 • Static IV – Teaser (0)
  Den fjärde installationen i Josh Stewarts Staticserie är på väg att se dagens ljus. I veckan släpptes första teasern och om allt går enligt planerna ser vi fram emot att bli ordentligt stokade någon gång under 2013.
 • Svenska Skateboardgalan 2013 (2)
  Galatider råder och nästa vecka smäller det. Har du inte lagt din röst, gör det nu. svenskaskateboardgalan.se ››
 • Lucia Classics (0)
  Lika säkert som att vi imorgon kommer titta på de vackra, unga människorna iklädda ljuskronor och vita strutar, återkommer Lucia Classics ännu en gång. Precis som föregående år är skådeplatsen Karlstad och datumen som gäller är 14-15 december. Mer info…
 • Fler notiser

The Daily Grind