Episod 88 – Amatörpsykologerna

Podcast Publicerad fredag, november 14th, 2014 | Av
podcast88

Idag kommer podcasten lite senare. Ett faktum ingen av er kände till förrän ni läste det här, men jag tänkte att ni ändå borde veta det. Att den kommer lite senare. Cirka 10 timmar senare. Hoppas allt är på bana ändå. Eventuell korrektur kan ni skicka till Google. Denna vecka följer vi upp Martins stundande trucklimbo, fluktar in Enjois nya video »Oververt« samt (över?)analyserar Jenkems purfärska intervju med Gino Ianucci.

Av, med och om Martin Ottosson och Gustav Svanborg-Edén.

Har ni helt och hållet missat det faktum att Defekt bedriver podcastverksamhet i skateboardkulturens namn hittar ni tidigare avsnitt här.

88 – Amatörpsykologerna

Lyssnar gör ni här:
• iTunes ››
• RSS ››
• Direktlänk till Episod 88 – Amatörpsykologerna ››

Om och när ni ändå befinner er på iTunes, glöm inte betygsätta oss med en stjärna eller fem.

Referenser

The Gino Ianucci interview ››

5 kommentarer

 1. Kommenterat av Ragn Sells 14 november, 2014 - 2:52 e m

  -Man ska vara försiktig med att döma. Jag håller med.
  Är amatörpsykolog en skyddad titel? Isf borde ni bli avlegitimerade omgående. Snacket om Gino var nog det värsta jag har hört på podden. Men det är klart, har man barletta på sin topp 3 lista och tycker att carlin trots allt är rätt cool så kanske man inte kan vänta sig annat.

 2. Kommenterat av Micke 16 november, 2014 - 9:11 f m

  Wedlock heter filmen

 3. Kommenterat av Jonatan 17 november, 2014 - 11:06 f m

  Barletta är svingo. Jag hade själv inte fattat det fören ”A bag of suck” kom ut, trots hårda påtryckningar från vänner. Har inte lyckats se ”Oververt” än, men man blev ju bra sugen nu!

  Dessutom, otroligt befriande att höra annat än rövsmörj när det gäller Gino, även fast jag håller honom högt högt högt.

  Gott snack!

 4. Kommenterat av John 20 november, 2014 - 4:07 e m

  Hej kära Defekt. Imorgon fredag ska jag sitta på ett tåg stora delar av dagen och hade gärnat slagit ihjäl en del av tiden med att lyssna på Kastat i etern. Jag skulle därför bli väldigt glad om ni lade ut veckans avsnitt redan på förmiddagen. ;)
  Tack för ett bra program.
  /John

 5. Kommenterat av vert-henke 25 november, 2014 - 12:50 e m

  Visst var det nått som pep hela avsnittet? Eller så är det min tinitus som blivit värre. Trots pipet, tack för bra avsnitt i vanlig ordning!

Kommentera

Namn (Obligatoriskt)
E-post (Obligatoriskt)
URL (Valfritt)

Socialt

Nypublicerat

Notiser

 • Skriet från Gotham (0)
  Det ur Frankrike sprungna Magenta Skateboards släppte i dagarna filmen Panic in Gotham, ett verk helt och hållet filmat i städernas stad, New York City. Förutom sedvanliga magentörer återfinns även gräddan av stadens skatescen 2013. Man tackar.
 • Static IV – Teaser (0)
  Den fjärde installationen i Josh Stewarts Staticserie är på väg att se dagens ljus. I veckan släpptes första teasern och om allt går enligt planerna ser vi fram emot att bli ordentligt stokade någon gång under 2013.
 • Svenska Skateboardgalan 2013 (2)
  Galatider råder och nästa vecka smäller det. Har du inte lagt din röst, gör det nu. svenskaskateboardgalan.se ››
 • Lucia Classics (0)
  Lika säkert som att vi imorgon kommer titta på de vackra, unga människorna iklädda ljuskronor och vita strutar, återkommer Lucia Classics ännu en gång. Precis som föregående år är skådeplatsen Karlstad och datumen som gäller är 14-15 december. Mer info…
 • Fler notiser

The Daily Grind