Episod 82 – Det bidde ingenting

Podcast Publicerad fredag, september 26th, 2014 | Av
podcast82

Jaha. Det var ju tråkigt. En podcast som inte blev en podcast för att tiden inte räcker till. Därför behöver ni helt enkelt inte lyssna på veckans ickepodcast, i vilken vi kungör att det inte blir någon podcast den här veckan. Hur det kunde ta 18 minuter för Martin Ottosson och John Dahlquist att berätta detta har vi ingen kännedom om.

Ni får helt enkelt sätta Polar Skate Co:s purfärska rulle »Manhattan Days« på repeat. Vi hörs nästa vecka. Häpårä!

Har ni helt och hållet missat det faktum att Defekt bedriver podcastverksamhet i skateboardkulturens namn hittar ni tidigare avsnitt här.

82 – Det bidde ingenting

Lyssnar gör ni här:
• iTunes ››
• RSS ››
• Direktlänk till Episod 82 – Det bidde ingenting ››

Om och när ni ändå befinner er på iTunes, glöm inte betygsätta oss med en stjärna eller fem.

En kommentar

 1. Kommenterat av Magnus 28 september, 2014 - 10:37 e m

  Tråkigt att det inte bidde nånting!

  Ett önskemål: En episod med nörderi kring skateboardhjul likt episod 70 om truckar.

  Spitfire eller Bones? Brädmärkenas hjul? Alla nya urethanblandningar? Är det egentligen någon märkbar skillnad på 51, 52, 53, 54 mm? Vilket hjul gör sig bäst på asfalt? Betong? Allround? A- och B-skala? Vad kör Dylan? Finns säkert mycket att prata om.

  Tack och bock

Kommentera

Namn (Obligatoriskt)
E-post (Obligatoriskt)
URL (Valfritt)

Socialt

Nypublicerat

Notiser

 • Skriet från Gotham (0)
  Det ur Frankrike sprungna Magenta Skateboards släppte i dagarna filmen Panic in Gotham, ett verk helt och hållet filmat i städernas stad, New York City. Förutom sedvanliga magentörer återfinns även gräddan av stadens skatescen 2013. Man tackar.
 • Static IV – Teaser (0)
  Den fjärde installationen i Josh Stewarts Staticserie är på väg att se dagens ljus. I veckan släpptes första teasern och om allt går enligt planerna ser vi fram emot att bli ordentligt stokade någon gång under 2013.
 • Svenska Skateboardgalan 2013 (2)
  Galatider råder och nästa vecka smäller det. Har du inte lagt din röst, gör det nu. svenskaskateboardgalan.se ››
 • Lucia Classics (0)
  Lika säkert som att vi imorgon kommer titta på de vackra, unga människorna iklädda ljuskronor och vita strutar, återkommer Lucia Classics ännu en gång. Precis som föregående år är skådeplatsen Karlstad och datumen som gäller är 14-15 december. Mer info…
 • Fler notiser

The Daily Grind