Episod 79 – Förbjuden frukt

Podcast Publicerad fredag, september 5th, 2014 | Av
podcast79

Vad är det som gör ett trick relevant? Vad är det som gör ett trick irrelevant? Bör frågan formuleras enligt följande: VEM är det som graderar ett skateboardtricks relevans? Kan man fuska till sig street cred och kan man rasera sin karriär genom att välja fel? Detta i stort outtömliga ämne, tillsammans med diverse aktualiteter, betar podcastredaktionen av denna vecka.

Bakom mikrofonerna: Martin Ottosson och Gustav Svanborg-Edén.

Har ni helt och hållet missat det faktum att Defekt bedriver podcastverksamhet i skateboardkulturens namn hittar ni tidigare avsnitt här.

79 – Förbjuden frukt

Lyssnar gör ni här:
• iTunes ››
• RSS ››
• Direktlänk till Episod 79 – Förbjuden frukt ››

Om och när ni ändå befinner er på iTunes, glöm inte betygsätta oss med en stjärna eller fem.

Referenser

Andrew Reynolds intervju på Jenkem Mag ››

Osiris – The Storm ››

EXCLUSIVE – New Todd Falcon trick inventions 2012 ››

Benihanas of Instagram ››

4 kommentarer

 1. Kommenterat av ThnJon 7 september, 2014 - 3:17 e m

  Ett av de bästa avsnitten. Bra ämne CredEd. Slutet med diagramet fick mig att le och skratta flera gånger. Ni hade kunnat ta upp en del fd workshopåkare och deras utveckling det sista. Eller kanskeapplicera den på team. Tack för att ni gör detta iallafall. Det är väldigt uppskattat. Såg 2/3 av er på ytan på plaskis och skulle sagt ngt och gett er beröm men det blev inget tillfälle. /Jon

 2. Kommenterat av Martin Ottosson 7 september, 2014 - 9:42 e m

  Tack för orden Jon! Stort tack till och med. Värmer mycket! Det kommer med största sannolikhet fler tillfällen för rendezvous, kanske till och med med alla tredjedelarna samlade på ett och samma ställe.

 3. Kommenterat av Jean-Pascal Strüwer 8 september, 2014 - 7:13 f m

  Ett av de bästa avsnitten på länge men Gustav måste sluta avbryta dig Martin och du måste komma mer till tals när ni bara är två i podden. Tyckte ni glömde ge Ringen cred för frontfoot impossible i vert. Han tog tillbaks tricket om nån och det han gjorde var sinnes.
  Se nu till att få mer John mer för det blir lite för mycket monolog från Gustav ibland.

 4. Kommenterat av Eda 9 september, 2014 - 6:29 f m

  Amish heter den religiösa sekt som låter sina ungdomar prova på ett år i världen utanför, s.k. ”Rumspringa” eller ”Year of Freedom”.

Kommentera

Namn (Obligatoriskt)
E-post (Obligatoriskt)
URL (Valfritt)

Socialt

Nypublicerat

Notiser

 • Skriet från Gotham (0)
  Det ur Frankrike sprungna Magenta Skateboards släppte i dagarna filmen Panic in Gotham, ett verk helt och hållet filmat i städernas stad, New York City. Förutom sedvanliga magentörer återfinns även gräddan av stadens skatescen 2013. Man tackar.
 • Static IV – Teaser (0)
  Den fjärde installationen i Josh Stewarts Staticserie är på väg att se dagens ljus. I veckan släpptes första teasern och om allt går enligt planerna ser vi fram emot att bli ordentligt stokade någon gång under 2013.
 • Svenska Skateboardgalan 2013 (2)
  Galatider råder och nästa vecka smäller det. Har du inte lagt din röst, gör det nu. svenskaskateboardgalan.se ››
 • Lucia Classics (0)
  Lika säkert som att vi imorgon kommer titta på de vackra, unga människorna iklädda ljuskronor och vita strutar, återkommer Lucia Classics ännu en gång. Precis som föregående år är skådeplatsen Karlstad och datumen som gäller är 14-15 december. Mer info…
 • Fler notiser

The Daily Grind