Jake Johnson, tack

Film Publicerad tisdag, juli 15th, 2014 | Av

Stoppa pressarna! Lägg ut! Defekt uppmanar till omedelbar eld upphör i slaget om att få semesterdagarna att räcka till och beordrar alla soldyrkare att bänka sig framför valfri elektronisk enhet med tillgång till YouTube. Thrasher Magazine har alldeles idag publicerat Jake Johnsons del från Josh Stewarts video Static IV, om vilken vi tidigare ordat om i vår podcast både en och två gånger. Detta innebär självklart obligatorisk närvaro!.

Personligen dubbar jag denna delen till 10-talets bästa, såhär långt. När ni plockat upp hakan från farstugolvet, antingen på grund av mitt uttalande eller på grund av den faktiska skateboardåkningen, kan vi väl prata om att göra slappy 5050 på Clipper ledge? Deal? Bra! Då kör vi!

2 kommentarer

 1. Kommenterat av Kev 15 juli, 2014 - 4:11 e m

  Varje Jake trick man får beskåda i ett internetklipp här och där är som att få den sista goda gräddchokladbiten i en Aladdin chokladask även fast asken har gått ett helt varv runt släktbordet. Det händer inte varje dag men det är fan speciellt när man slipper nöja sig med någon apelsinkrokant bara för att man vill ha något sött.

  En hel part på en trött måndagskväll… Det är ju att få en stor toblerone helt för sig själv som moster köpte på hemvägen från sin resa till Mallorca.

  Skateboardings Walldo är en riktig jävla legend in the making, all hail Jake

 2. Kommenterat av Miguel 16 juli, 2014 - 8:22 e m

  Delen är helt ok, men personligen håller jag den inte som 10-talets såhär långt. Smaken är som baken, som man säger.

  Förresten, på tal om clipper, kolla på AJ Zavalas slappy-K på denna här:

  https://www.youtube.com/watch?v=5ndxO6wyj84

Kommentera

Namn (Obligatoriskt)
E-post (Obligatoriskt)
URL (Valfritt)

Socialt

Nypublicerat

Notiser

 • Skriet från Gotham (0)
  Det ur Frankrike sprungna Magenta Skateboards släppte i dagarna filmen Panic in Gotham, ett verk helt och hållet filmat i städernas stad, New York City. Förutom sedvanliga magentörer återfinns även gräddan av stadens skatescen 2013. Man tackar.
 • Static IV – Teaser (0)
  Den fjärde installationen i Josh Stewarts Staticserie är på väg att se dagens ljus. I veckan släpptes första teasern och om allt går enligt planerna ser vi fram emot att bli ordentligt stokade någon gång under 2013.
 • Svenska Skateboardgalan 2013 (2)
  Galatider råder och nästa vecka smäller det. Har du inte lagt din röst, gör det nu. svenskaskateboardgalan.se ››
 • Lucia Classics (0)
  Lika säkert som att vi imorgon kommer titta på de vackra, unga människorna iklädda ljuskronor och vita strutar, återkommer Lucia Classics ännu en gång. Precis som föregående år är skådeplatsen Karlstad och datumen som gäller är 14-15 december. Mer info…
 • Fler notiser

The Daily Grind