Episod 76 – Malmö vs Malmö

Podcast Publicerad fredag, juni 13th, 2014 | Av
podcast76b

Den ene är på studentfest. Den andre flyttar. Den tredje sitter villrådigt i podcaststudion och försöker hitta en lösning. Räddningen heter Danijel Stankovic som på oerhört kort varsel ramlar in som bisittare i veckans avsnitt av Defekts podcast och förgyller vår tillvaro med samtal runt sin egen skateboardkarriär, Huf, Bobby Worrest, Alien Workshop, Mikey Taylor och sponsorskap. Bland annat.

Inte ett öra torrt. Vi kör!

Har ni helt och hållet missat det faktum att Defekt bedriver podcastverksamhet i skateboardkulturens namn hittar ni tidigare avsnitt här.

76 – Malmö vs Malmö

Lyssnar gör ni här:
• iTunes ››
• RSS ››
• Direktlänk till Episod 76 – Malmö vs Malmö ››

Om och när ni ändå befinner er på iTunes, glöm inte betygsätta oss med en stjärna eller fem.

Referenser

Bobby Worrest’s ”Luxury and Loudness” Part ››

Epicly Later’d HUF ››

Defekts Andra Akten från 2002 ››

7 kommentarer

 1. Kommenterat av Stöckhölm 14 juni, 2014 - 3:23 e m

  Älskar Jugga! Mer för fan!

 2. Kommenterat av Norrland 16 juni, 2014 - 9:50 f m

  F-n, jag har aldrig fattat att Jugga är så skön. Grymt bra, som vanligt!

 3. Kommenterat av Simon 16 juni, 2014 - 3:37 e m

  Bra program på sistone! Både Gustavs intervju och Juggas ”tells it like it is”.

  Halvt off topic. Tycker det är lustigt med den återkommande AWS-diskussionen om att märket inte riktigt verkar ha ”existerat” på andra håll i Sverige. I Karlstad var Alien relativt överexponerat och näst intill för kommersiellt gångbart. Detta var dock under ”Timecode-tiden” 96-97 ungefär. Man tyckte nästan att Alien var lite ”töntigt” eftersom folk utanför skatekretsar brukade kläder med den logotypen. AWS var under denna tid nästan synonymt med World Industries (Flameboy-W.I alltså). Allt detta ändrades dock med Photosynthesis. Med undantag för de fruktansvärda fulldipsen och påfundet med 6-ply decks (Tar hellre Emersons 8-ply-monster).

  Men intressant att höra att AWS inte var lika tillgängligt runt om i Sverige under denna era. Värmland verkar ha varit dess epicentrum.

 4. Kommenterat av Ottosson 16 juni, 2014 - 3:46 e m

  Förmodligen var det enbart Malmö som var eftersatt. Core höll väl Stockholmscenen fullmatad med rubbet från AWS om jag inte minns helt fel.

 5. Kommenterat av Balto 16 juni, 2014 - 9:30 e m

  G-spot sålde en hel del AWS-brädor om jag inte minns fel. I Göteborg hade Basement en del också. Troligtvis var bara Malmö lite efter på nittiotalet (t.ex. hade underachievershysterin avtagit uppe i Hufvudstaden när 64:orna smattrade längs Malmös gator).

 6. Kommenterat av Kalle hägglund 19 juni, 2014 - 9:49 f m

  Har lyssnat 3ggr nu.Juggas är fantastisk! Länge leve 82orna!

 7. Kommenterat av Fritjof 23 juli, 2014 - 8:39 e m

  Attitainment fra øverste hylle – topp! Takk!

Kommentera

Namn (Obligatoriskt)
E-post (Obligatoriskt)
URL (Valfritt)

Socialt

Nypublicerat

Notiser

 • Skriet från Gotham (0)
  Det ur Frankrike sprungna Magenta Skateboards släppte i dagarna filmen Panic in Gotham, ett verk helt och hållet filmat i städernas stad, New York City. Förutom sedvanliga magentörer återfinns även gräddan av stadens skatescen 2013. Man tackar.
 • Static IV – Teaser (0)
  Den fjärde installationen i Josh Stewarts Staticserie är på väg att se dagens ljus. I veckan släpptes första teasern och om allt går enligt planerna ser vi fram emot att bli ordentligt stokade någon gång under 2013.
 • Svenska Skateboardgalan 2013 (2)
  Galatider råder och nästa vecka smäller det. Har du inte lagt din röst, gör det nu. svenskaskateboardgalan.se ››
 • Lucia Classics (0)
  Lika säkert som att vi imorgon kommer titta på de vackra, unga människorna iklädda ljuskronor och vita strutar, återkommer Lucia Classics ännu en gång. Precis som föregående år är skådeplatsen Karlstad och datumen som gäller är 14-15 december. Mer info…
 • Fler notiser

The Daily Grind