Episod 75 – Multilingual expressions

Podcast Publicerad fredag, juni 6th, 2014 | Av
podcast75

De senaste veckorna har imperiet vi känner som Defekt Global Venture Holdings Inc. Ltd.© suttit i ledningsgruppsmöte med syfte att fastställa vilket språk som skulle komma att bli alternativet till svenska för Defekts podcast Kastat i etern. På förslag har bland annat spanska, norska och esperanto tagits upp, men slutligen, lyckligtvis, klubbades engelska. Med detta sagt går ordet till Gustav Svanborg-Edén som denna vecka grillar Ben Powell, chefredaktör för brittiska Sidewalk. På engelska.

A brief introduction in English:

This is the 75th episode of our skateboarding podcast Kastat i etern (doesn’t really translate into anything). We’ve been doing this since the spring of 2011, for starters on a bi-weekly basis, but since last summer, every Friday. The podcast has up until now been done in Swedish, but today we’re trying something different as Gustav Svanborg-Edén sits down with the editor of UK’s Sidewalk Mag, Ben Powell, for an hour long conversation on skateboarding, life and something in between.

Listen below or subscribe to the podcast through iTunes.

Take it away boys!

Har ni helt och hållet missat det faktum att Defekt bedriver podcastverksamhet i skateboardkulturens namn hittar ni tidigare avsnitt här.

75 – Multilingual expressions

Lyssnar gör ni här:
• iTunes ››
• RSS ››
• Direktlänk till Episod 75 – Multilingual expressions ››

Om och när ni ändå befinner er på iTunes, glöm inte betygsätta oss med en stjärna eller fem.

En kommentar

 1. Kommenterat av micke 19 juni, 2014 - 9:41 f m

  gott snack!

Kommentera

Namn (Obligatoriskt)
E-post (Obligatoriskt)
URL (Valfritt)

Socialt

Nypublicerat

Notiser

 • Skriet från Gotham (0)
  Det ur Frankrike sprungna Magenta Skateboards släppte i dagarna filmen Panic in Gotham, ett verk helt och hållet filmat i städernas stad, New York City. Förutom sedvanliga magentörer återfinns även gräddan av stadens skatescen 2013. Man tackar.
 • Static IV – Teaser (0)
  Den fjärde installationen i Josh Stewarts Staticserie är på väg att se dagens ljus. I veckan släpptes första teasern och om allt går enligt planerna ser vi fram emot att bli ordentligt stokade någon gång under 2013.
 • Svenska Skateboardgalan 2013 (2)
  Galatider råder och nästa vecka smäller det. Har du inte lagt din röst, gör det nu. svenskaskateboardgalan.se ››
 • Lucia Classics (0)
  Lika säkert som att vi imorgon kommer titta på de vackra, unga människorna iklädda ljuskronor och vita strutar, återkommer Lucia Classics ännu en gång. Precis som föregående år är skådeplatsen Karlstad och datumen som gäller är 14-15 december. Mer info…
 • Fler notiser

The Daily Grind