Pärlor från Förr: La Rambla 1998

Film, Nyheter Publicerad torsdag, januari 9th, 2014 | Av

1997 började jag köra för ett klädmärke vid namn Mythic. Jag tog med mig Nicke Svensson på teamet och snart var det vi som skötte det mesta i marknadsföringsväg. Ett år senare hade teamet svällt betydligt med åkare som Magnus Ljungdell, Kristian Hallberg (han var nog på innan oss till och med), Jimmy Jansson, Johan Granli, Christian Svensson, Sami Tolppi och säkert flera. Vi drog hösten ’98 ner till Barcelona och började filma till det som skulle bli företagets enda fullängdsfilm La Rambla som kom vintern 1998. Barcelonatrippen var riktigt kul (med betoning på tripp), staden var ännu rätt så outforskad och inte alls så uttjatad som den är idag. Vi tog oss till och med över till Mallorca en sväng. Good Times. Bra kompisdel blev det också med åkare som Ylitalo och Engelkes.

2 kommentarer

 1. Kommenterat av Micke 9 januari, 2014 - 3:57 e m

  Älskar detta!

 2. Kommenterat av Multijuice 9 januari, 2014 - 6:00 e m

  Utan att gå in för mycket i detalj så kan jag berätta att jag hade vhsen i min ryggsäck när jag ramlade ur en kanot. Trots några minuters vistelse i vatten fungerar filmen fortfarande prima sådär en 10 år senare.

Kommentera

Namn (Obligatoriskt)
E-post (Obligatoriskt)
URL (Valfritt)

Socialt

Nypublicerat

Notiser

 • Skriet från Gotham (0)
  Det ur Frankrike sprungna Magenta Skateboards släppte i dagarna filmen Panic in Gotham, ett verk helt och hållet filmat i städernas stad, New York City. Förutom sedvanliga magentörer återfinns även gräddan av stadens skatescen 2013. Man tackar.
 • Static IV – Teaser (0)
  Den fjärde installationen i Josh Stewarts Staticserie är på väg att se dagens ljus. I veckan släpptes första teasern och om allt går enligt planerna ser vi fram emot att bli ordentligt stokade någon gång under 2013.
 • Svenska Skateboardgalan 2013 (2)
  Galatider råder och nästa vecka smäller det. Har du inte lagt din röst, gör det nu. svenskaskateboardgalan.se ››
 • Lucia Classics (0)
  Lika säkert som att vi imorgon kommer titta på de vackra, unga människorna iklädda ljuskronor och vita strutar, återkommer Lucia Classics ännu en gång. Precis som föregående år är skådeplatsen Karlstad och datumen som gäller är 14-15 december. Mer info…
 • Fler notiser

The Daily Grind