Episod 56 – Nya tider

Podcast Publicerad fredag, januari 17th, 2014 | Av
podcast56featuredNEW

Nu sopar vi undan resterna av året som gick och blickar framåt. Nytt år och nya tider. Samma trötta röster och tonfall. Låt oss inleda det färska varvet med helt allmänna diskussioner om skateboard, mänskligheten och valda ärenden däremellan som exempelvis helgens skatefilmskonsumtion, Jake Johnson, Jim Greco, Wade Desarmo med mera.

I panelen denna vecka: Martin Ottosson, John Dahlquist och Gustav Svanborg-Edén.

Har ni helt och hållet missat det faktum att Defekt bedriver podcastverksamhet i skateboardkulturens namn hittar ni tidigare avsnitt här. Och har ni läst ända hit, skriv gärna en kommentar om podcasten, antingen här eller på Facebook.

56 – Nya tider

Lyssnar gör ni här:
• iTunes ››
• RSS ››
• Direktlänk till Episod 56 – Nya tider ››

Om och när ni ändå befinner er på iTunes, glöm inte betygsätta oss med en stjärna eller fem.

Referenser

Jake Johnson på cafecremeblog.com ››

Wade Desarmo ››

Ted De Gros ››

En kommentar

 1. Kommenterat av Mikael 19 januari, 2014 - 11:45 f m

  Vi, Heath Kircharts vänner, anser att BS lipslide får göras hur många gånger som helst, var som helst. Vidare vill vi påpeka att ”spänningen i strömmen” inte är ett riktigt korrekt uttrycks då SI-enheten för ström är Ampere” och för Spänning är ”Volt”, dessa relateras i det triviala fallet av Ohms lag.

  Vi noterar också osanningen i Gustavs påstående om skofärgens inverkan på hans skateboardåkning och drar oss till minne att röda skor vid flertalet tillfällen brukats av Gustav utan någon större inverkan på hans prestation.

  Slutligen, hyllar vi John för hans stoiska förhållningssätt till livet.

Kommentera

Namn (Obligatoriskt)
E-post (Obligatoriskt)
URL (Valfritt)

Socialt

Nypublicerat

Notiser

 • Skriet från Gotham (0)
  Det ur Frankrike sprungna Magenta Skateboards släppte i dagarna filmen Panic in Gotham, ett verk helt och hållet filmat i städernas stad, New York City. Förutom sedvanliga magentörer återfinns även gräddan av stadens skatescen 2013. Man tackar.
 • Static IV – Teaser (0)
  Den fjärde installationen i Josh Stewarts Staticserie är på väg att se dagens ljus. I veckan släpptes första teasern och om allt går enligt planerna ser vi fram emot att bli ordentligt stokade någon gång under 2013.
 • Svenska Skateboardgalan 2013 (2)
  Galatider råder och nästa vecka smäller det. Har du inte lagt din röst, gör det nu. svenskaskateboardgalan.se ››
 • Lucia Classics (0)
  Lika säkert som att vi imorgon kommer titta på de vackra, unga människorna iklädda ljuskronor och vita strutar, återkommer Lucia Classics ännu en gång. Precis som föregående år är skådeplatsen Karlstad och datumen som gäller är 14-15 december. Mer info…
 • Fler notiser

The Daily Grind