Episod 55 – Grått nytt hår

Podcast Publicerad fredag, december 20th, 2013 | Av
podcast50featured2

Låtom oss presentera: Årets sista avsnitt av Defekts podcast och tillika del två av årskrönikan 2013. Som utlovat är veckans avsnitt tillägnat vad som komma skall, det vill säga 2014. Se det som en utgångspunkt för de tolv månader vi har framför oss och använd gärna som facit om ett år.

I vanlig ordning består panelen av Martin Ottosson, John Dahlquist och Gustav Svanborg-Edén som med detta avsnitt önskar trevlig storhelg.

Har ni helt och hållet missat det faktum att Defekt bedriver podcastverksamhet i skateboardkulturens namn hittar ni tidigare avsnitt här. Och har ni läst ända hit, skriv gärna en kommentar om podcasten, antingen här eller på Facebook.

55 – Grått nytt hår

Lyssnar gör ni här:
• iTunes ››
• RSS ››
• Direktlänk till Episod 55 – Grått nytt hår ››

Om och när ni ändå befinner er på iTunes, glöm inte betygsätta oss med en stjärna eller fem.

En kommentar

 1. Kommenterat av ugg 17 januari, 2014 - 1:55 e m

  När återkommer podcasten? Var det inte den 17e Januari?

Kommentera

Namn (Obligatoriskt)
E-post (Obligatoriskt)
URL (Valfritt)

Socialt

Nypublicerat

Notiser

 • Skriet från Gotham (0)
  Det ur Frankrike sprungna Magenta Skateboards släppte i dagarna filmen Panic in Gotham, ett verk helt och hållet filmat i städernas stad, New York City. Förutom sedvanliga magentörer återfinns även gräddan av stadens skatescen 2013. Man tackar.
 • Static IV – Teaser (0)
  Den fjärde installationen i Josh Stewarts Staticserie är på väg att se dagens ljus. I veckan släpptes första teasern och om allt går enligt planerna ser vi fram emot att bli ordentligt stokade någon gång under 2013.
 • Svenska Skateboardgalan 2013 (2)
  Galatider råder och nästa vecka smäller det. Har du inte lagt din röst, gör det nu. svenskaskateboardgalan.se ››
 • Lucia Classics (0)
  Lika säkert som att vi imorgon kommer titta på de vackra, unga människorna iklädda ljuskronor och vita strutar, återkommer Lucia Classics ännu en gång. Precis som föregående år är skådeplatsen Karlstad och datumen som gäller är 14-15 december. Mer info…
 • Fler notiser

The Daily Grind