Episod 40 – Glöm Paris

Podcast Publicerad torsdag, september 5th, 2013 | Av
podcast40-featured

Bomber och granater! Nu fyller Defekts podcast 40 avsnitt. Vilken grej! Det tycker man nästan att vi borde fira. Men bara nästan. Därför skjuter vi på det och laddar istället upp inför avsnitt 50 vilket borde landa i lurarna runt, eller exakt 14 november i år.

Denna veckan diskuterar panelen, Martin Ottosson, John Dahlquist och Gustav Svanborg-Edén, livsviktiga ärenden så som Vans Downtown Showdown i Paris, Geoff Rowley, Ed Templeton, Jimmy Carlin, Mikey Taylor, Alex Olson samt promiskuösa utsvävningar i vardagen.

Har ni helt och hållet missat det faktum att Defekt bedriver podcastverksamhet i skateboardkulturens namn hittar ni tidigare avsnitt här.

40 – Glöm Paris

Lyssnar gör ni här:
• iTunes ››
• RSS ››
• Direktlänk till Episod 40 – Glöm Paris ››

Om och när ni ändå befinner er på iTunes, glöm inte betygsätta oss med en stjärna eller fem.

Referenser

• Geoff Rowleys Battle Commander hos The Berrics ››

• Jimmy Carlin på Enjoi ››

• Bob Burnquist – A backyard progression ››

• Rullstol på Bobs ramp ››

• Annonserna med Richard Mulder från Big Brother 1992 ››

Inga kommentarer än. Påbörja diskussionen nedan.

Kommentera

Namn (Obligatoriskt)
E-post (Obligatoriskt)
URL (Valfritt)

Socialt

Nypublicerat

Notiser

 • Skriet från Gotham (0)
  Det ur Frankrike sprungna Magenta Skateboards släppte i dagarna filmen Panic in Gotham, ett verk helt och hållet filmat i städernas stad, New York City. Förutom sedvanliga magentörer återfinns även gräddan av stadens skatescen 2013. Man tackar.
 • Static IV – Teaser (0)
  Den fjärde installationen i Josh Stewarts Staticserie är på väg att se dagens ljus. I veckan släpptes första teasern och om allt går enligt planerna ser vi fram emot att bli ordentligt stokade någon gång under 2013.
 • Svenska Skateboardgalan 2013 (2)
  Galatider råder och nästa vecka smäller det. Har du inte lagt din röst, gör det nu. svenskaskateboardgalan.se ››
 • Lucia Classics (0)
  Lika säkert som att vi imorgon kommer titta på de vackra, unga människorna iklädda ljuskronor och vita strutar, återkommer Lucia Classics ännu en gång. Precis som föregående år är skådeplatsen Karlstad och datumen som gäller är 14-15 december. Mer info…
 • Fler notiser

The Daily Grind