Episod 30 – Allt som står på internet är sant

Podcast Publicerad fredag, maj 10th, 2013 | Av
podcast30-featured

Står det på internet så är det antagligen sant. Ett faktum lika pricksäkert som den moderna klassikern »internet är bara en fluga«. Och aldrig har internet aldrig haft högre sanningshalt än nu. Åtminstone inte om man frågar de som följer och engagerar sig i ärendet Jason Dill och Anthony Van Engelen.

I detta trettionde avsnitt av vår podcast Kastat i etern sitter Martin Ottosson och Gustav Svanborg-Edén vid sidolinjen och diskuterar sanningshalten i det digitala rummet. John Dahlquist befinner sig på kurort och uteblir således.

Har ni helt och hållet missat det faktum att Defekt bedriver podcastverksamhet i skateboardkulturens namn hittar ni tidigare avsnitt här.

30 – Allt som står på internet är sant

Lyssnar gör ni här:
• iTunes ››
• RSS ››
• Direktlänk till Episod 30 – Allt som står på internet är sant ››

Om och när ni ändå befinner er på iTunes, glöm inte betygsätta oss med en stjärna eller fem.

Inga kommentarer än. Påbörja diskussionen nedan.

Kommentera

Namn (Obligatoriskt)
E-post (Obligatoriskt)
URL (Valfritt)

Socialt

Nypublicerat

Notiser

 • Skriet från Gotham (0)
  Det ur Frankrike sprungna Magenta Skateboards släppte i dagarna filmen Panic in Gotham, ett verk helt och hållet filmat i städernas stad, New York City. Förutom sedvanliga magentörer återfinns även gräddan av stadens skatescen 2013. Man tackar.
 • Static IV – Teaser (0)
  Den fjärde installationen i Josh Stewarts Staticserie är på väg att se dagens ljus. I veckan släpptes första teasern och om allt går enligt planerna ser vi fram emot att bli ordentligt stokade någon gång under 2013.
 • Svenska Skateboardgalan 2013 (2)
  Galatider råder och nästa vecka smäller det. Har du inte lagt din röst, gör det nu. svenskaskateboardgalan.se ››
 • Lucia Classics (0)
  Lika säkert som att vi imorgon kommer titta på de vackra, unga människorna iklädda ljuskronor och vita strutar, återkommer Lucia Classics ännu en gång. Precis som föregående år är skådeplatsen Karlstad och datumen som gäller är 14-15 december. Mer info…
 • Fler notiser

The Daily Grind