Episod 29 – Extra! Extra!

Podcast Publicerad lördag, maj 4th, 2013 | Av
podcast29-featured

Extrainsatt nyhetsbulletin! Med anledning av Jason Dills och Anthony Van Engelens plötsliga avhopp från Alien Workshop, 1 maj 2013, kände panelen att det var dags att samla tankarna och spekulera i ärendet. Innan någon annan gör det. Dock var vi långt ifrån först men absolut inte sist på denna boll som förutspås bli något av en långkörare hos oss.

Håll ut…

Har ni helt och hållet missat det faktum att Defekt bedriver podcastverksamhet i skateboardkulturens namn hittar ni tidigare avsnitt här.

29 – Extra! Extra!

Lyssnar gör ni här:
• iTunes ››
• RSS ››
• Direktlänk till Episod 29 – Extra! Extra! ››

Om och när ni ändå befinner er på iTunes, glöm inte betygsätta oss med en stjärna eller fem.

Referenser:

Quartersnacks ››

Boil the ocean ››

Slaps messageboard spekulerar ››

Inga kommentarer än. Påbörja diskussionen nedan.

Kommentera

Namn (Obligatoriskt)
E-post (Obligatoriskt)
URL (Valfritt)

Socialt

Nypublicerat

Notiser

 • Skriet från Gotham (0)
  Det ur Frankrike sprungna Magenta Skateboards släppte i dagarna filmen Panic in Gotham, ett verk helt och hållet filmat i städernas stad, New York City. Förutom sedvanliga magentörer återfinns även gräddan av stadens skatescen 2013. Man tackar.
 • Static IV – Teaser (0)
  Den fjärde installationen i Josh Stewarts Staticserie är på väg att se dagens ljus. I veckan släpptes första teasern och om allt går enligt planerna ser vi fram emot att bli ordentligt stokade någon gång under 2013.
 • Svenska Skateboardgalan 2013 (2)
  Galatider råder och nästa vecka smäller det. Har du inte lagt din röst, gör det nu. svenskaskateboardgalan.se ››
 • Lucia Classics (0)
  Lika säkert som att vi imorgon kommer titta på de vackra, unga människorna iklädda ljuskronor och vita strutar, återkommer Lucia Classics ännu en gång. Precis som föregående år är skådeplatsen Karlstad och datumen som gäller är 14-15 december. Mer info…
 • Fler notiser

The Daily Grind