Episod 27 – Helvetesklippet

Podcast Publicerad lördag, april 27th, 2013 | Av
podcast27-featured

I tider då färdigheter som grötkokning, blöjbyten och förmiddagslurar premieras före faktiskt rapportering av samtida skateboardkultur är det skönt att åtminstone någon slags rutin existerar här på Defekt. Jag säger inte att denna rutin är av permanent karaktär men nu har vi åtminstone lyckats hålla den två helger i rad. Jag pratar självklart om vår podcast Kastat i etern och det faktum att avsnitt 27 idag ser de digitala vågornas brus.

Slå gärna dövörat till för här är det verbal oordning av prima kvalitet då Martin Ottosson, John Dahlquist och Gustav Svanborg-Edén försöker reda ut om tjänster som Hellaclips utarmar eller berikar skateboardkulturen.

Har ni helt och hållet missat det faktum att Defekt bedriver podcastverksamhet i skateboardkulturens namn hittar ni tidigare avsnitt här.

27 – Helvetesklippet

Lyssnar gör ni här:
• iTunes ››
• RSS ››
• Direktlänk till Episod 27 – Helvetesklippet ››

Om och när ni ändå befinner er på iTunes, glöm inte betygsätta oss med en stjärna eller fem.

Referenser:

• Hellaclips.com ››

• You Will Soon ››

• Blueprint Skateboards ››


Bild lånad från You Will Soon ››.

Inga kommentarer än. Påbörja diskussionen nedan.

Kommentera

Namn (Obligatoriskt)
E-post (Obligatoriskt)
URL (Valfritt)

Socialt

Nypublicerat

Notiser

 • Skriet från Gotham (0)
  Det ur Frankrike sprungna Magenta Skateboards släppte i dagarna filmen Panic in Gotham, ett verk helt och hållet filmat i städernas stad, New York City. Förutom sedvanliga magentörer återfinns även gräddan av stadens skatescen 2013. Man tackar.
 • Static IV – Teaser (0)
  Den fjärde installationen i Josh Stewarts Staticserie är på väg att se dagens ljus. I veckan släpptes första teasern och om allt går enligt planerna ser vi fram emot att bli ordentligt stokade någon gång under 2013.
 • Svenska Skateboardgalan 2013 (2)
  Galatider råder och nästa vecka smäller det. Har du inte lagt din röst, gör det nu. svenskaskateboardgalan.se ››
 • Lucia Classics (0)
  Lika säkert som att vi imorgon kommer titta på de vackra, unga människorna iklädda ljuskronor och vita strutar, återkommer Lucia Classics ännu en gång. Precis som föregående år är skådeplatsen Karlstad och datumen som gäller är 14-15 december. Mer info…
 • Fler notiser

The Daily Grind