Episod 26 – Hårda bud

Podcast Publicerad fredag, april 19th, 2013 | Av
podcast26-featured

Äntligen, äntligen, äntligen! Defekts podcast är, efter ett uppehåll av betydande dignitet och karaktär, återigen på banan, redo att leverera lögner på löpande band. I detta 26:e avsnitt tar ursprungspanelen, Martin Ottosson, John Dahlquist och Gustav Svanborg-Edén, sig samman för att samlas runt diskussioner rörande vad som förväntas. Det vill säga skateboard.

I detta 26:e avsnitt diskuteras allt från könsroller och jock-mentalitet till knäskador och föräldraledighet. Med andra ord, en eklektisk ämnessoppa.

Har ni helt och hållet missat det faktum att Defekt bedriver podcastverksamhet i skateboardkulturens namn hittar ni tidigare avsnitt här.

25 – Året var 1996

Lyssnar gör ni här:
• iTunes ››
• RSS ››
• Direktlänk till Episod 26 – Hårda bud ››

Om och när ni ändå befinner er på iTunes, glöm inte betygsätta oss med en stjärna eller fem.

Referenser:

2 kommentarer

 1. Kommenterat av vert-henke 24 april, 2013 - 10:48 f m

  Trevlig återkomst, tack.

 2. Kommenterat av Diabolics 25 april, 2013 - 7:49 e m

  konstigt hur man kan bli beroende och ”kräva” saker av folk som man inte känner och som inte är skyldiga en själv ett skit…..

  MER AVSNITT NU!!!

  ;)

Kommentera

Namn (Obligatoriskt)
E-post (Obligatoriskt)
URL (Valfritt)

Socialt

Nypublicerat

Notiser

 • Skriet från Gotham (0)
  Det ur Frankrike sprungna Magenta Skateboards släppte i dagarna filmen Panic in Gotham, ett verk helt och hållet filmat i städernas stad, New York City. Förutom sedvanliga magentörer återfinns även gräddan av stadens skatescen 2013. Man tackar.
 • Static IV – Teaser (0)
  Den fjärde installationen i Josh Stewarts Staticserie är på väg att se dagens ljus. I veckan släpptes första teasern och om allt går enligt planerna ser vi fram emot att bli ordentligt stokade någon gång under 2013.
 • Svenska Skateboardgalan 2013 (2)
  Galatider råder och nästa vecka smäller det. Har du inte lagt din röst, gör det nu. svenskaskateboardgalan.se ››
 • Lucia Classics (0)
  Lika säkert som att vi imorgon kommer titta på de vackra, unga människorna iklädda ljuskronor och vita strutar, återkommer Lucia Classics ännu en gång. Precis som föregående år är skådeplatsen Karlstad och datumen som gäller är 14-15 december. Mer info…
 • Fler notiser

The Daily Grind