Det ser ljust ut

Film Publicerad onsdag, mars 6th, 2013 | Av

Defekts favoritirländare, Phil Evans, slår till igen med ett verk som faller under kategorin skateboardfilm på ett helt eget vis. Den här gången tituleras projektet Light is light och istället för att lägga fokus på en individ är det blandad kompott som gäller. För oss som inte kan få nog av inhemska ansikten så får vi här avnjuta bland andra David Stenström och Danijel Stankovic uppblandat med huvuden från utvalda delar av planeten.

Light is light är filmad på super 8, sedvanlig HD samt det mesta manuella du kan hitta i kameraväg när det kommer till rörlig bild, en Lomokino från Lomo. På Phils sajt formatperspective.com kan du läsa mer om teknikerna han använt sig av.

formatperspective.com ››

Inga kommentarer än. Påbörja diskussionen nedan.

Kommentera

Namn (Obligatoriskt)
E-post (Obligatoriskt)
URL (Valfritt)

Socialt

Nypublicerat

Notiser

 • Skriet från Gotham (0)
  Det ur Frankrike sprungna Magenta Skateboards släppte i dagarna filmen Panic in Gotham, ett verk helt och hållet filmat i städernas stad, New York City. Förutom sedvanliga magentörer återfinns även gräddan av stadens skatescen 2013. Man tackar.
 • Static IV – Teaser (0)
  Den fjärde installationen i Josh Stewarts Staticserie är på väg att se dagens ljus. I veckan släpptes första teasern och om allt går enligt planerna ser vi fram emot att bli ordentligt stokade någon gång under 2013.
 • Svenska Skateboardgalan 2013 (2)
  Galatider råder och nästa vecka smäller det. Har du inte lagt din röst, gör det nu. svenskaskateboardgalan.se ››
 • Lucia Classics (0)
  Lika säkert som att vi imorgon kommer titta på de vackra, unga människorna iklädda ljuskronor och vita strutar, återkommer Lucia Classics ännu en gång. Precis som föregående år är skådeplatsen Karlstad och datumen som gäller är 14-15 december. Mer info…
 • Fler notiser

The Daily Grind