Phils panorama fångar Grönwallsk teknik

Film Publicerad fredag, januari 11th, 2013 | Av

Jag känner väldigt få irländare. Två för att vara mer exakt, men det är fömodligen två av de bästa irländarna man kan känna. En av dessa heter Phil Evans och är förutom skateboardåkare även konstnär och filmskapare. Med rygglagda projekt som till exempel The Scrum Tilly Lush och dokumentären Format Perspective, båda filmade helt och hållet på Super 8, presenterade Phil i veckan ett nytt koncept i jakten på alternativa presentations- och uttrycksformer: Panoramavyn.

Först ut i raden av bredbildssubjekt är exilstockholmaren, numera malmöbon, Daniel Grönwall, i ett verk komponerat i Stockholm under 2012. Grym skateboardåkning i ett tänkvärt format. Skådas ovan.

Mer Phil roffar ni åt er exempelvis via formatperspective.com, humanpyramids.net eller aulpups.com.

Inga kommentarer än. Påbörja diskussionen nedan.

Kommentera

Namn (Obligatoriskt)
E-post (Obligatoriskt)
URL (Valfritt)

Socialt

Nypublicerat

Notiser

 • Skriet från Gotham (0)
  Det ur Frankrike sprungna Magenta Skateboards släppte i dagarna filmen Panic in Gotham, ett verk helt och hållet filmat i städernas stad, New York City. Förutom sedvanliga magentörer återfinns även gräddan av stadens skatescen 2013. Man tackar.
 • Static IV – Teaser (0)
  Den fjärde installationen i Josh Stewarts Staticserie är på väg att se dagens ljus. I veckan släpptes första teasern och om allt går enligt planerna ser vi fram emot att bli ordentligt stokade någon gång under 2013.
 • Svenska Skateboardgalan 2013 (2)
  Galatider råder och nästa vecka smäller det. Har du inte lagt din röst, gör det nu. svenskaskateboardgalan.se ››
 • Lucia Classics (0)
  Lika säkert som att vi imorgon kommer titta på de vackra, unga människorna iklädda ljuskronor och vita strutar, återkommer Lucia Classics ännu en gång. Precis som föregående år är skådeplatsen Karlstad och datumen som gäller är 14-15 december. Mer info…
 • Fler notiser

The Daily Grind