Jäsjulkalendern 2012 – Lucka 24

Film Publicerad måndag, december 24th, 2012 | Av

I skrivandes stund pågår det som samtiden refererar till som »Kalle Anka på julafton«. Vi struntar blankt i detta och kastar oss istället över sista luckan i årets upplaga av Jäs Units julkalender. Tack till alla som följt oss genom de 24 klippen.

Samtliga Defektläsare, även ni som inte gillar högtider, tillönskas dessutom en riktigt, riktigt, riktigt god jul. Vi ses nästa år!

Ytterligare luckor hittas via följande länk: Jäs Units julkalender 2012 ››

Inga kommentarer än. Påbörja diskussionen nedan.

Kommentera

Namn (Obligatoriskt)
E-post (Obligatoriskt)
URL (Valfritt)

Socialt

Nypublicerat

Notiser

 • Skriet från Gotham (0)
  Det ur Frankrike sprungna Magenta Skateboards släppte i dagarna filmen Panic in Gotham, ett verk helt och hållet filmat i städernas stad, New York City. Förutom sedvanliga magentörer återfinns även gräddan av stadens skatescen 2013. Man tackar.
 • Static IV – Teaser (0)
  Den fjärde installationen i Josh Stewarts Staticserie är på väg att se dagens ljus. I veckan släpptes första teasern och om allt går enligt planerna ser vi fram emot att bli ordentligt stokade någon gång under 2013.
 • Svenska Skateboardgalan 2013 (2)
  Galatider råder och nästa vecka smäller det. Har du inte lagt din röst, gör det nu. svenskaskateboardgalan.se ››
 • Lucia Classics (0)
  Lika säkert som att vi imorgon kommer titta på de vackra, unga människorna iklädda ljuskronor och vita strutar, återkommer Lucia Classics ännu en gång. Precis som föregående år är skådeplatsen Karlstad och datumen som gäller är 14-15 december. Mer info…
 • Fler notiser

The Daily Grind