Jäsjulkalendern 2012 – Lucka 17

Film Publicerad måndag, december 17th, 2012 | Av

Minns ni den där gula familjen från den fiktiva staden Springfield. Just det, de som en gång var roliga, samhällskritiska och skarpa: The Simpsons. Idag är det på pricken 23 år sedan de för första gången dök upp i tv-tablån, åtminstone i fullängdsformat. Med detta säger jag tack, grattis och ”jag har tröttnat”.

Jerry Hsu och Stevie Williams, även de födelsedagsjubilarer, låter hälsa att de är stokade på dagens bidrag i Jäs Units julkalender. Ytterligare luckor hittas via följande länk: Jäs Units julkalender 2012 ››

Inga kommentarer än. Påbörja diskussionen nedan.

Kommentera

Namn (Obligatoriskt)
E-post (Obligatoriskt)
URL (Valfritt)

Socialt

Nypublicerat

Notiser

 • Skriet från Gotham (0)
  Det ur Frankrike sprungna Magenta Skateboards släppte i dagarna filmen Panic in Gotham, ett verk helt och hållet filmat i städernas stad, New York City. Förutom sedvanliga magentörer återfinns även gräddan av stadens skatescen 2013. Man tackar.
 • Static IV – Teaser (0)
  Den fjärde installationen i Josh Stewarts Staticserie är på väg att se dagens ljus. I veckan släpptes första teasern och om allt går enligt planerna ser vi fram emot att bli ordentligt stokade någon gång under 2013.
 • Svenska Skateboardgalan 2013 (2)
  Galatider råder och nästa vecka smäller det. Har du inte lagt din röst, gör det nu. svenskaskateboardgalan.se ››
 • Lucia Classics (0)
  Lika säkert som att vi imorgon kommer titta på de vackra, unga människorna iklädda ljuskronor och vita strutar, återkommer Lucia Classics ännu en gång. Precis som föregående år är skådeplatsen Karlstad och datumen som gäller är 14-15 december. Mer info…
 • Fler notiser

The Daily Grind