Jäsjulkalendern 2012 – Lucka 14

Film Publicerad fredag, december 14th, 2012 | Av

Efter att ha grävt ordentligt i de historiska skrifter vi omges av (läs: Wikipedia) har vi kommit fram till beslutet att den främsta händelsen för dagens datum, 14 december, är att filmen Saturday Night Fever hade premiär. Detta var på dagen för 35 år sedan så vi får väl säga grattis och tack till John Travolta för att han gjorde discotanzen till en världsplåga.

Vi tar en julkalenderöppning på det. Ytterligare luckor hittas via följande länk: Jäs Units julkalender 2012 ››

Inga kommentarer än. Påbörja diskussionen nedan.

Kommentera

Namn (Obligatoriskt)
E-post (Obligatoriskt)
URL (Valfritt)

Socialt

Nypublicerat

Notiser

 • Skriet från Gotham (0)
  Det ur Frankrike sprungna Magenta Skateboards släppte i dagarna filmen Panic in Gotham, ett verk helt och hållet filmat i städernas stad, New York City. Förutom sedvanliga magentörer återfinns även gräddan av stadens skatescen 2013. Man tackar.
 • Static IV – Teaser (0)
  Den fjärde installationen i Josh Stewarts Staticserie är på väg att se dagens ljus. I veckan släpptes första teasern och om allt går enligt planerna ser vi fram emot att bli ordentligt stokade någon gång under 2013.
 • Svenska Skateboardgalan 2013 (2)
  Galatider råder och nästa vecka smäller det. Har du inte lagt din röst, gör det nu. svenskaskateboardgalan.se ››
 • Lucia Classics (0)
  Lika säkert som att vi imorgon kommer titta på de vackra, unga människorna iklädda ljuskronor och vita strutar, återkommer Lucia Classics ännu en gång. Precis som föregående år är skådeplatsen Karlstad och datumen som gäller är 14-15 december. Mer info…
 • Fler notiser

The Daily Grind