Episod 24 – Skateboard och ålder

Podcast Publicerad söndag, december 9th, 2012 | Av
podcast24-featured

På grund av omständigheter i verkliga livet fick klippningen av Defekts podcast vecka 49 läggas åt sidan några dagar men nu är det äntligen här, avsnitt 24. I denna episod avhandlar Martin Ottosson, Gustav Svanborg-Edén och Magnus Gyllenberg Skater of the year, tyska krönikörer, 30-plustävlingen Gold School samt fenomenet som cirkulerar runt denna: Åldrande.

Har ni helt och hållet missat det faktum att Defekt bedriver podcastverksamhet i skateboardkulturens namn hittar ni tidigare avsnitt här.

24 – Skateboard och ålder

Lyssnar gör ni här:
• iTunes ››
• RSS ››
• Direktlänk till Episod 24 – Skateboard och ålder ››

Om och när ni ändå befinner er på iTunes, glöm inte betygsätta oss med en stjärna eller fem.

Referenslänkar:

• Thrashers Skater of the year ››

• Krönikan på brigitte.de ››

• Brigitte.de på Facebook ››

• Gold School ››

• Andy Roy – Skatepark of Tampa 20 år ››

Inga kommentarer än. Påbörja diskussionen nedan.

Kommentera

Namn (Obligatoriskt)
E-post (Obligatoriskt)
URL (Valfritt)

Socialt

Nypublicerat

Notiser

 • Skriet från Gotham (0)
  Det ur Frankrike sprungna Magenta Skateboards släppte i dagarna filmen Panic in Gotham, ett verk helt och hållet filmat i städernas stad, New York City. Förutom sedvanliga magentörer återfinns även gräddan av stadens skatescen 2013. Man tackar.
 • Static IV – Teaser (0)
  Den fjärde installationen i Josh Stewarts Staticserie är på väg att se dagens ljus. I veckan släpptes första teasern och om allt går enligt planerna ser vi fram emot att bli ordentligt stokade någon gång under 2013.
 • Svenska Skateboardgalan 2013 (2)
  Galatider råder och nästa vecka smäller det. Har du inte lagt din röst, gör det nu. svenskaskateboardgalan.se ››
 • Lucia Classics (0)
  Lika säkert som att vi imorgon kommer titta på de vackra, unga människorna iklädda ljuskronor och vita strutar, återkommer Lucia Classics ännu en gång. Precis som föregående år är skådeplatsen Karlstad och datumen som gäller är 14-15 december. Mer info…
 • Fler notiser

The Daily Grind