Ur vägen kids! – Gold School 2012

Nyheter Publicerad fredag, november 2nd, 2012 | Av

Idag är det snudd på exakt en månad kvar till händelsernas händelse för alla oss som passerat 30-strecket och fortfarande anser oss vara ett, eller åtminstone tre fjärdedelar med vår skateboard. Vi pratar om tillställningen Gold School som är något så okomplicerat som en skateboardtävling för den erfarne. Likt tidigare år äger denna rum på Bryggeriet Skatepark i Malmö och om den tidigare varit något av en intern angelägenhet, främst med deltagande från eller omkring Malmö (med vissa undantag), så utlovas det i år besök ända från Norrland och neråt. Suget efter att återuppleva 90-talet har aldrig varit större.

Som om detta inte vore nog bjuds det på grädde över hela moset redan dagen före, då Defekt, det vill säga vi, repriserar förra årets succé, skatequizen.

Gold School 2012 äger rum 1 december och skatequizen dagen före, 30 november. Exakt tid och plats för det sistnämnda meddelas längre fram.

Facebookgruppen Gold School ››

Liveström från 2011 års upplaga

Inga kommentarer än

Trackbacks

 1. Gold School Quiz – 2012 | StreetFashion.se

Kommentera

Namn (Obligatoriskt)
E-post (Obligatoriskt)
URL (Valfritt)

Socialt

Nypublicerat

Notiser

 • Skriet från Gotham (0)
  Det ur Frankrike sprungna Magenta Skateboards släppte i dagarna filmen Panic in Gotham, ett verk helt och hållet filmat i städernas stad, New York City. Förutom sedvanliga magentörer återfinns även gräddan av stadens skatescen 2013. Man tackar.
 • Static IV – Teaser (0)
  Den fjärde installationen i Josh Stewarts Staticserie är på väg att se dagens ljus. I veckan släpptes första teasern och om allt går enligt planerna ser vi fram emot att bli ordentligt stokade någon gång under 2013.
 • Svenska Skateboardgalan 2013 (2)
  Galatider råder och nästa vecka smäller det. Har du inte lagt din röst, gör det nu. svenskaskateboardgalan.se ››
 • Lucia Classics (0)
  Lika säkert som att vi imorgon kommer titta på de vackra, unga människorna iklädda ljuskronor och vita strutar, återkommer Lucia Classics ännu en gång. Precis som föregående år är skådeplatsen Karlstad och datumen som gäller är 14-15 december. Mer info…
 • Fler notiser

The Daily Grind