Superdupermixtape á la Jäs Unit

Notiser Publicerad måndag, november 5th, 2012 | Av

Vi hänvisar till tidigare nyheter, artiklar och notiser beträffande vad Jäs Unit är och kastar oss istället direkt in i det färska klippet Super Mixtape från herrarna ifråga. Av och med bland andra Slomo Andersson, Axel Wellton, Michael Jönsson, Olof Hörnesten, John Österlind med flera. Youtube.com ››

En kommentar

 1. Kommenterat av Rock 3 juli, 2015 - 10:17 f m

  Slam dunkin like Shaquille O’Neal, if he wrote invfomatire articles.

Kommentera

Namn (Obligatoriskt)
E-post (Obligatoriskt)
URL (Valfritt)

Socialt

Nypublicerat

Notiser

 • Skriet från Gotham (0)
  Det ur Frankrike sprungna Magenta Skateboards släppte i dagarna filmen Panic in Gotham, ett verk helt och hållet filmat i städernas stad, New York City. Förutom sedvanliga magentörer återfinns även gräddan av stadens skatescen 2013. Man tackar.
 • Static IV – Teaser (0)
  Den fjärde installationen i Josh Stewarts Staticserie är på väg att se dagens ljus. I veckan släpptes första teasern och om allt går enligt planerna ser vi fram emot att bli ordentligt stokade någon gång under 2013.
 • Svenska Skateboardgalan 2013 (2)
  Galatider råder och nästa vecka smäller det. Har du inte lagt din röst, gör det nu. svenskaskateboardgalan.se ››
 • Lucia Classics (0)
  Lika säkert som att vi imorgon kommer titta på de vackra, unga människorna iklädda ljuskronor och vita strutar, återkommer Lucia Classics ännu en gång. Precis som föregående år är skådeplatsen Karlstad och datumen som gäller är 14-15 december. Mer info…
 • Fler notiser

The Daily Grind