Promo från FRCTN Store

Notiser Publicerad måndag, oktober 22nd, 2012 | Av

Den återinvigda, göteborgsbaserade butiken FRCTN Store bjuder upp internet till dans med sin alldeles första, självtitulerade promovideo. Innehåller skateboardåkning av och med Anton Dejenfelt, Daniel Wårdh, David Hermansson, Eddie Lindkvist, Emil Johansson, Jens Andersson, Stefan Södervall med flera. Youtube.com ››

En kommentar

 1. Kommenterat av Jean 14 november, 2015 - 6:07 e m

  Articles like this really grease the shafts of kndlweoge.

Kommentera

Namn (Obligatoriskt)
E-post (Obligatoriskt)
URL (Valfritt)

Socialt

Nypublicerat

Notiser

 • Skriet från Gotham (0)
  Det ur Frankrike sprungna Magenta Skateboards släppte i dagarna filmen Panic in Gotham, ett verk helt och hållet filmat i städernas stad, New York City. Förutom sedvanliga magentörer återfinns även gräddan av stadens skatescen 2013. Man tackar.
 • Static IV – Teaser (0)
  Den fjärde installationen i Josh Stewarts Staticserie är på väg att se dagens ljus. I veckan släpptes första teasern och om allt går enligt planerna ser vi fram emot att bli ordentligt stokade någon gång under 2013.
 • Svenska Skateboardgalan 2013 (2)
  Galatider råder och nästa vecka smäller det. Har du inte lagt din röst, gör det nu. svenskaskateboardgalan.se ››
 • Lucia Classics (0)
  Lika säkert som att vi imorgon kommer titta på de vackra, unga människorna iklädda ljuskronor och vita strutar, återkommer Lucia Classics ännu en gång. Precis som föregående år är skådeplatsen Karlstad och datumen som gäller är 14-15 december. Mer info…
 • Fler notiser

The Daily Grind