hlr-01hlr-02hlr-03hlr-04hlr-05hlr-06hlr-07hlr-08hlr-09hlr-10

Halva landet runt

Bildreportage Publicerad torsdag, september 27th, 2012 | Av | Text & foto: Kalle Hägglund

Tag en antikhandlare, en fotograf/sportbutiksarbetare, en syokonsulentstudent, en konstnär, en grafiker, en lärarstuderande, en gravgrävare, en distributionsägare, en fritidsledarstuderande, en skateparksbyggare, en skatebutiksarbetare och en alltmöjligtgörare.

Sätt dessa i en Mercedez vito och en peugeot 206 och åk sträckan Stockholm-Jönköping-Halmstad-Lund-Staffanstorp-Skurup-Lund-Malmö-Köpenhamn-Stockholm.

Tag några småfester under veckan, till exempel Måndagsklubben i Halmstad, en bonfire på stranden i Sibbarp, grill och öl i trädgården hos familjen till Fredrik och Anders Gustafsson. Ät långfrukost på altanen hos Nisses Liljas farmors sommarhus. Dansa järnet på Jolenes i Köttbyn i Köpenhamn två nätter i dag.

Sov på golvet i källaren på The goodlife skateshop, i våningssäng och i tält. Åk lycklig hem igen till en vardag där alla dessa vänner ingår!

Cleaniken tar sig an södra Sverige med omnejd, dokumenterat genom Kalle Hägglunds optikarsenal.

En kommentar

 1. Kommenterat av klara 27 september, 2012 - 6:13 e m

  …en dalí, en fifi, en hejsantjosan,en tjosanfräsan!

Kommentera

Namn (Obligatoriskt)
E-post (Obligatoriskt)
URL (Valfritt)

Socialt

Nypublicerat

Notiser

 • Skriet från Gotham (0)
  Det ur Frankrike sprungna Magenta Skateboards släppte i dagarna filmen Panic in Gotham, ett verk helt och hållet filmat i städernas stad, New York City. Förutom sedvanliga magentörer återfinns även gräddan av stadens skatescen 2013. Man tackar.
 • Static IV – Teaser (0)
  Den fjärde installationen i Josh Stewarts Staticserie är på väg att se dagens ljus. I veckan släpptes första teasern och om allt går enligt planerna ser vi fram emot att bli ordentligt stokade någon gång under 2013.
 • Svenska Skateboardgalan 2013 (2)
  Galatider råder och nästa vecka smäller det. Har du inte lagt din röst, gör det nu. svenskaskateboardgalan.se ››
 • Lucia Classics (0)
  Lika säkert som att vi imorgon kommer titta på de vackra, unga människorna iklädda ljuskronor och vita strutar, återkommer Lucia Classics ännu en gång. Precis som föregående år är skådeplatsen Karlstad och datumen som gäller är 14-15 december. Mer info…
 • Fler notiser

The Daily Grind