Var eur du?

Nyheter Publicerad måndag, maj 7th, 2012 | Av

Nu på fredag, 11 maj, stämmer DC upp till premiär av fullängdsfilmen Where Eu At? på Fabriken i Malmö. Den ordvitsige är med stor sannolikhet inte sen att påtala att filmen förmodligen har något med Europa att göra, och mycket riktigt är det så. Where Eu At bjuder på material från DC:s laguppställning denna sidan Atlanten och även om alla namnen på flyern nedan är enastående skateboardåkare ser vi självklart mest fram emot att skåda vad Josef Scott-Jatta samlat ihop.

Filmen börjar 20.00 och Fabriken hittar ni vägg i vägg med Streetlab på Regementsgatan 12. I vanlig ordning erbjuds det gott sällskap, tilltugg och självklart pingins tills handflatorna blöder. Vi ses!

Inga kommentarer än. Påbörja diskussionen nedan.

Kommentera

Namn (Obligatoriskt)
E-post (Obligatoriskt)
URL (Valfritt)

Socialt

Nypublicerat

Notiser

 • Skriet från Gotham (0)
  Det ur Frankrike sprungna Magenta Skateboards släppte i dagarna filmen Panic in Gotham, ett verk helt och hållet filmat i städernas stad, New York City. Förutom sedvanliga magentörer återfinns även gräddan av stadens skatescen 2013. Man tackar.
 • Static IV – Teaser (0)
  Den fjärde installationen i Josh Stewarts Staticserie är på väg att se dagens ljus. I veckan släpptes första teasern och om allt går enligt planerna ser vi fram emot att bli ordentligt stokade någon gång under 2013.
 • Svenska Skateboardgalan 2013 (2)
  Galatider råder och nästa vecka smäller det. Har du inte lagt din röst, gör det nu. svenskaskateboardgalan.se ››
 • Lucia Classics (0)
  Lika säkert som att vi imorgon kommer titta på de vackra, unga människorna iklädda ljuskronor och vita strutar, återkommer Lucia Classics ännu en gång. Precis som föregående år är skådeplatsen Karlstad och datumen som gäller är 14-15 december. Mer info…
 • Fler notiser

The Daily Grind