gustavsberg01gustavsberg02gustavsberg03gustavsberg04gustavsberg05gustavsberg06gustavsberg07gustavsberg08gustavsberg09gustavsberg10

Ögonblick från Gustavsberg

Bildreportage Publicerad onsdag, maj 30th, 2012 | Av

Förförra helgen, lördag 19 maj för att vara mer exakt, ägde första deltävlingen av Betongcupen 2012 rum. Skådeplatsen var, som tidigare nämnts, Gustavsberg i, eller utanför, Stockholm och denna orts relativt färska betongpark. Defektredaktionen var personligen inte på plats men det var som tur är Kalle Hägglund som dokumenterade utvalda ögonblick från tillställningen. Resultatet skådas ovan. Kalle känner man som Defektläsare till sedan tidigare bland annat i samband med artikeln Från Nord till söder från förra året.

När betongdammet, krutröken och syltlöken lagt sig såg resultatet ut enligt följande:

1 Oskar Rozenberg Hallberg
2 Mika Edin
3 David Stenström
4 Bjarne Kjötta
5 Matt Marek
6 Simon Karlsson

I Get Set Go Girl Jam tog Emma Lindgren hem bucklan, tätt följd av Sarah Meurle respektive. Indra Trabolb.

Nästa deltävling av Betongcupen äger rum redan nu till helgen, lördag 2 juni, i Oxie utanför Malmö. Mer om denna tävling hittas på bryggeriet.org och på skatemalmo.se kan i se hur parken ser ut.

Mer av Kalles bilder hittar du i hans portfolio på kallehagglund.se.

Inga kommentarer än. Påbörja diskussionen nedan.

Kommentera

Namn (Obligatoriskt)
E-post (Obligatoriskt)
URL (Valfritt)

Socialt

Nypublicerat

Notiser

 • Skriet från Gotham (0)
  Det ur Frankrike sprungna Magenta Skateboards släppte i dagarna filmen Panic in Gotham, ett verk helt och hållet filmat i städernas stad, New York City. Förutom sedvanliga magentörer återfinns även gräddan av stadens skatescen 2013. Man tackar.
 • Static IV – Teaser (0)
  Den fjärde installationen i Josh Stewarts Staticserie är på väg att se dagens ljus. I veckan släpptes första teasern och om allt går enligt planerna ser vi fram emot att bli ordentligt stokade någon gång under 2013.
 • Svenska Skateboardgalan 2013 (2)
  Galatider råder och nästa vecka smäller det. Har du inte lagt din röst, gör det nu. svenskaskateboardgalan.se ››
 • Lucia Classics (0)
  Lika säkert som att vi imorgon kommer titta på de vackra, unga människorna iklädda ljuskronor och vita strutar, återkommer Lucia Classics ännu en gång. Precis som föregående år är skådeplatsen Karlstad och datumen som gäller är 14-15 december. Mer info…
 • Fler notiser

The Daily Grind