Vancouvers vyer

Film, Foto Publicerad lördag, april 14th, 2012 | Av | Bildtexter och video: John Österlind

För några år sedan publicerade vi en artikel signerad John Österlind titulerad Brevet från Kanada. Inte helt oväntat behandlade denna skapelse just landet som förekom i titeln, eller för att vara mer specifik, Vancouver Island som var Johns bas vid visiten. Detta var 2008 och under de fyra år som förflutit sedan dess har artikelförfattaren hunnit med att besöka allt från Smygehuk till Edinburgh för att för några månader sedan åter stiga in i färdmedlet som skulle ta honom tvärs över Atlanten och tillbaka till Kanada.

Defekt fångade även denna gång upp scoopet och mottog en ansamling bilder, ovanstående klipp samt en försäkran om att det kommer mera.


Lee side döpt efter Lee Matasi, som tyvär blev skjuten i huvet på en bar i Vancouver då han försökte stoppa ett bråk. Lee var en de första som
började bygga på Lee side för ca sex år sedan.


John Österlid, Keith Allan, Angelina Zagorova, Sandro Grisom.
Sandro mötte jag för fem år sen. Något år innan vi möttes startade han skatetidningen Color Magazine som idag är en av Kanadas största och trevligaste skate tidningar. colormag.ca


Keith Allan träffade jag för sex, sju år sen i Barcelona. Sedan dess har vi med jämna mellanrum mötts upp på olika platser världen runt.

Inga kommentarer än. Påbörja diskussionen nedan.

Kommentera

Namn (Obligatoriskt)
E-post (Obligatoriskt)
URL (Valfritt)

Socialt

Nypublicerat

Notiser

 • Skriet från Gotham (0)
  Det ur Frankrike sprungna Magenta Skateboards släppte i dagarna filmen Panic in Gotham, ett verk helt och hållet filmat i städernas stad, New York City. Förutom sedvanliga magentörer återfinns även gräddan av stadens skatescen 2013. Man tackar.
 • Static IV – Teaser (0)
  Den fjärde installationen i Josh Stewarts Staticserie är på väg att se dagens ljus. I veckan släpptes första teasern och om allt går enligt planerna ser vi fram emot att bli ordentligt stokade någon gång under 2013.
 • Svenska Skateboardgalan 2013 (2)
  Galatider råder och nästa vecka smäller det. Har du inte lagt din röst, gör det nu. svenskaskateboardgalan.se ››
 • Lucia Classics (0)
  Lika säkert som att vi imorgon kommer titta på de vackra, unga människorna iklädda ljuskronor och vita strutar, återkommer Lucia Classics ännu en gång. Precis som föregående år är skådeplatsen Karlstad och datumen som gäller är 14-15 december. Mer info…
 • Fler notiser

The Daily Grind