Ingen fotfobi här

Nyheter Publicerad lördag, april 14th, 2012 | Av

Från Servant Footwear meddelas det att nya fotdonet med modellnamnet Phobic nu skeppats ut till butiker landet runt. Som med tidigare modeller är detta självklart en sko designad och tillverkad med skateboardåkning som främsta användningsområde och vid den första, snabba titt Defekt tagit ser det ut som man åter lyckats bra med genomförandet. Samtliga modeller är i mocka, sulan av rågummi och tåpartiet är konstruerat av ett enda stycke utan sömmar, vilket som vi vet vid detta laget borgar för en slitstark och hållbar produkt.

Tills vi fått möjlighet att fingranska den nya modellen bjuder Servant själva på ovanstående teaser samt påföljande bilder. Servant Phobic köper ni i välsorterade skateboardbutiker samt på servantfootwear.com.

Vi vill även poängtera att skon, trots produktnamnet, inte har något att göra med det sedan länge insomnade svenska skateboardfabrikatet Phobic.


Som sagt, skon har inget med varumärket Phobic att göra. Annons hämtad från Funsport Skateboard nummer 1, 1996, vilken ni läser här.

2 kommentarer

 1. Kommenterat av Kaleidoscope skateboards 14 april, 2012 - 9:47 f m

  SNYGGT! Ser riktigt bra ut! Bra jobbat boys!

 2. Kommenterat av BJYGGEH 4 maj, 2012 - 9:38 e m

  EN BRA SKO ÄR SOM KÖTT OCH FLÄSK!

Kommentera

Namn (Obligatoriskt)
E-post (Obligatoriskt)
URL (Valfritt)

Socialt

Nypublicerat

Notiser

 • Skriet från Gotham (0)
  Det ur Frankrike sprungna Magenta Skateboards släppte i dagarna filmen Panic in Gotham, ett verk helt och hållet filmat i städernas stad, New York City. Förutom sedvanliga magentörer återfinns även gräddan av stadens skatescen 2013. Man tackar.
 • Static IV – Teaser (0)
  Den fjärde installationen i Josh Stewarts Staticserie är på väg att se dagens ljus. I veckan släpptes första teasern och om allt går enligt planerna ser vi fram emot att bli ordentligt stokade någon gång under 2013.
 • Svenska Skateboardgalan 2013 (2)
  Galatider råder och nästa vecka smäller det. Har du inte lagt din röst, gör det nu. svenskaskateboardgalan.se ››
 • Lucia Classics (0)
  Lika säkert som att vi imorgon kommer titta på de vackra, unga människorna iklädda ljuskronor och vita strutar, återkommer Lucia Classics ännu en gång. Precis som föregående år är skådeplatsen Karlstad och datumen som gäller är 14-15 december. Mer info…
 • Fler notiser

The Daily Grind