Hjaltefar goes to China – Avsnitt 3

Film Publicerad tisdag, mars 6th, 2012 | Av

Idag räknar vi till det tredje och avslutande avsnittet i vår följetong Hjaltefar goes to China, i vilken ni skådat Hjalte Halberg, Anton Juul, Nis Andersen och Morten Bech under deras äventyr i folkrepubliken Kinas största stad, Shanghai. Veckans avsnitt bjuder på sensommarvärme som avnjuts på bästa sätt: genom att undersöka och använda några av stadens tusentals helt vansinnigt bra skatespots. I vanlig ordning bidrar även Danijel Stankovic, Henrik Svan och Nils Svensson med sin närvaro och om ni tittar riktigt noga kan ni även skåda undertecknad någonstans i vimlet.

Vi tackar för ert intresse under de gångna veckorna och hoppas att ni åtminstone delvis haft behållning av vad ni sett. Stort tack också till våra guider på plats, Henrik Svan, Charles Lanceplaine, Stephen Kou, Johnny Tang och Eric Lai samt ett ytterligare tack till Nike SB som gjorde resan möjlig.

Nu vevar vi igång maskineriet.

Hjaltefar goes to China – Avsnitt 1 ››
Hjaltefar goes to China – Avsnitt 2 ››

Filmat, redigerat och regisserat av Martin Ottosson.
B-kamera: Danijel Stankovic, Charles Lanceplaine och Nis Andersen.
Musik: Dr Higgins, Condou Orchestra och Testbild.

2 kommentarer

 1. Kommenterat av Bönne 6 mars, 2012 - 7:12 e m

  Bästa trilogin jag sett! Hoppas verkligen du gick upp och gjorde den där bs lipsliden efter en så skön slam.

 2. Kommenterat av Martin Ottosson 7 mars, 2012 - 11:23 f m

  Jo, jag försökte men den fanns inte där. Tyvärr.

Kommentera

Namn (Obligatoriskt)
E-post (Obligatoriskt)
URL (Valfritt)

Socialt

Nypublicerat

Notiser

 • Skriet från Gotham (0)
  Det ur Frankrike sprungna Magenta Skateboards släppte i dagarna filmen Panic in Gotham, ett verk helt och hållet filmat i städernas stad, New York City. Förutom sedvanliga magentörer återfinns även gräddan av stadens skatescen 2013. Man tackar.
 • Static IV – Teaser (0)
  Den fjärde installationen i Josh Stewarts Staticserie är på väg att se dagens ljus. I veckan släpptes första teasern och om allt går enligt planerna ser vi fram emot att bli ordentligt stokade någon gång under 2013.
 • Svenska Skateboardgalan 2013 (2)
  Galatider råder och nästa vecka smäller det. Har du inte lagt din röst, gör det nu. svenskaskateboardgalan.se ››
 • Lucia Classics (0)
  Lika säkert som att vi imorgon kommer titta på de vackra, unga människorna iklädda ljuskronor och vita strutar, återkommer Lucia Classics ännu en gång. Precis som föregående år är skådeplatsen Karlstad och datumen som gäller är 14-15 december. Mer info…
 • Fler notiser

The Daily Grind