Hammers i Haninge

Notiser Publicerad måndag, mars 26th, 2012 | Av

Stockhom Sub Surfers låter meddela att man i detta nu arbetar för att Haninge kommun ska bli med skateboardpark. Detta gör man bland annat genom att bilda den lokala föreningen Sub Surfers Haninge samt uppmana alla intresserade att deltaga i tävlingen »Maxingemiljonen« vars ändamål är att ge stöd för att förverkliga exempelvis ovan nämnda skatepark. Mer information står att läsa på subsurfers.se.

Inga kommentarer än

Trackbacks

 1. Defekt: Hammers i Haninge : Sthlm Sub Surfers

Kommentera

Namn (Obligatoriskt)
E-post (Obligatoriskt)
URL (Valfritt)

Socialt

Nypublicerat

Notiser

 • Skriet från Gotham (0)
  Det ur Frankrike sprungna Magenta Skateboards släppte i dagarna filmen Panic in Gotham, ett verk helt och hållet filmat i städernas stad, New York City. Förutom sedvanliga magentörer återfinns även gräddan av stadens skatescen 2013. Man tackar.
 • Static IV – Teaser (0)
  Den fjärde installationen i Josh Stewarts Staticserie är på väg att se dagens ljus. I veckan släpptes första teasern och om allt går enligt planerna ser vi fram emot att bli ordentligt stokade någon gång under 2013.
 • Svenska Skateboardgalan 2013 (2)
  Galatider råder och nästa vecka smäller det. Har du inte lagt din röst, gör det nu. svenskaskateboardgalan.se ››
 • Lucia Classics (0)
  Lika säkert som att vi imorgon kommer titta på de vackra, unga människorna iklädda ljuskronor och vita strutar, återkommer Lucia Classics ännu en gång. Precis som föregående år är skådeplatsen Karlstad och datumen som gäller är 14-15 december. Mer info…
 • Fler notiser

The Daily Grind