Episod nio – Sleep

Podcast Publicerad måndag, mars 12th, 2012 | Av
podcast-sleep

Från hätska diskussioner landet runt har vi lärt oss att saknaden av vår podcast vuxit sig proportionslöst stor. Vi ber om ursäkt för uteblivet struntprat och ser fram emot ett 2012 fyllt av livsviktiga diskussioner, som vi dessutom delar med oss av. Med detta sagt så hoppar vi raskt över till dagens två stora angelägenheter: Säsongsavslutningen av Pärlor från förr samt den kompletterande podcasten.

Dagens episod är helt och hållet vigd åt filmen Sleep, som gavs ut av tidningen Funsport Skateboard 1997 och i studion har vi denna gång bjudit in upphovsmännen Magnus Gyllenberg och Pascal Strüwer. Naturligtvis får ni själva välja i vilken ordning det hela konsumeras men vi rekommenderar att ni börjar med filmen.

Pärlor från förr: Funsport Sleep ››

Lyssnar gör ni via följande länkar:
iTunes ››
RSS ››
Direktlänk till episod 9 – Sleep ››

Om och när ni ändå befinner er på iTunes, glöm inte betygsätta oss med en stjärna eller (helst) fem.


Pascal tyckte att det skulle vara bra att ge en bild av banksen han beskriver i podcasten. Vi kan inget annat göra än att hålla med.

4 kommentarer

 1. Kommenterat av Pagge 14 mars, 2012 - 8:11 f m

  Vill bara informera alla lyssnare att det är Ricky som klev på Martins pung, inte Pontus Alv som Mange tror i podcasten. Fick det bekräftat av Ricky Sandström himself igår, just for your information.

  Tack för lyssning,

  /Pascal

 2. Kommenterat av Mange 14 mars, 2012 - 12:31 e m

  Bra där Pagge, det kan bli lite suddigt efter en sådär 17-18 år. Sen kan man ju inte förneka att Ricky och Pontus är väldigt lika så det är lätt att ta fel.

 3. Kommenterat av Henrik 16 mars, 2012 - 12:12 e m

  Har för mig att Brad staba och chris lambert även var med på tävlingen som Brian och ed deltog i, men jag kan ha fel.

 4. Kommenterat av Pagge 17 mars, 2012 - 9:20 f m

  Staba var där men inte Lambert tror jag.

Kommentera

Namn (Obligatoriskt)
E-post (Obligatoriskt)
URL (Valfritt)

Socialt

Nypublicerat

Notiser

 • Skriet från Gotham (0)
  Det ur Frankrike sprungna Magenta Skateboards släppte i dagarna filmen Panic in Gotham, ett verk helt och hållet filmat i städernas stad, New York City. Förutom sedvanliga magentörer återfinns även gräddan av stadens skatescen 2013. Man tackar.
 • Static IV – Teaser (0)
  Den fjärde installationen i Josh Stewarts Staticserie är på väg att se dagens ljus. I veckan släpptes första teasern och om allt går enligt planerna ser vi fram emot att bli ordentligt stokade någon gång under 2013.
 • Svenska Skateboardgalan 2013 (2)
  Galatider råder och nästa vecka smäller det. Har du inte lagt din röst, gör det nu. svenskaskateboardgalan.se ››
 • Lucia Classics (0)
  Lika säkert som att vi imorgon kommer titta på de vackra, unga människorna iklädda ljuskronor och vita strutar, återkommer Lucia Classics ännu en gång. Precis som föregående år är skådeplatsen Karlstad och datumen som gäller är 14-15 december. Mer info…
 • Fler notiser

The Daily Grind