Polarpromotion

Film Publicerad torsdag, februari 23rd, 2012 | Av
polarpromo_featured

Skulle fallet vara så att ni infann er i Köpenhamn under fredagen som gick samt innehar ett rysligt intresse av skateboardföretag från södra Sverige är chansen stor att ett besök i butiken Streetmachine avlades. Här firade man nämligen in Hjalte Halbergs nya karriär som skateboardproffs, vilket vi ordat om mer än en gång under veckan som gick. Höll ni ögonen öppna fick ni även möjlighet att få en förhandstitt av första avsnittet av Hjaltefar goes to China samt en helt purfärsk rulle från Hjaltes brädleverantör Polar Skate Co.

Efter lite finputsning har nu Pontus Alv bestämt sig för att släppa denna rulle online och självklart skådar ni härligheten på Polars webbplats. Helt defektapproved skateboardåkning i åtta minuter och 48 sekunder från Pontus, Hjalte, Michal Juras, Tjark Thielker, Jacob Ovgren, Oskar Rozenberg-Hallberg, David Stenström, Johan Linö-Waad och vänner.

Fullfjädrad sajt med allt vad ett skateboardföretags digitala närvaro bör innehålla är enligt utsago under uppbyggnad. Självklart lovar vi att hålla er underrättade beträffande utvecklingen.

Nämnde vi att filmen hittas på polarskateco.com?

Inga kommentarer än. Påbörja diskussionen nedan.

Kommentera

Namn (Obligatoriskt)
E-post (Obligatoriskt)
URL (Valfritt)

Socialt

Nypublicerat

Notiser

 • Skriet från Gotham (0)
  Det ur Frankrike sprungna Magenta Skateboards släppte i dagarna filmen Panic in Gotham, ett verk helt och hållet filmat i städernas stad, New York City. Förutom sedvanliga magentörer återfinns även gräddan av stadens skatescen 2013. Man tackar.
 • Static IV – Teaser (0)
  Den fjärde installationen i Josh Stewarts Staticserie är på väg att se dagens ljus. I veckan släpptes första teasern och om allt går enligt planerna ser vi fram emot att bli ordentligt stokade någon gång under 2013.
 • Svenska Skateboardgalan 2013 (2)
  Galatider råder och nästa vecka smäller det. Har du inte lagt din röst, gör det nu. svenskaskateboardgalan.se ››
 • Lucia Classics (0)
  Lika säkert som att vi imorgon kommer titta på de vackra, unga människorna iklädda ljuskronor och vita strutar, återkommer Lucia Classics ännu en gång. Precis som föregående år är skådeplatsen Karlstad och datumen som gäller är 14-15 december. Mer info…
 • Fler notiser

The Daily Grind