2011 – Året i bild

Foto Publicerad tisdag, januari 3rd, 2012 | Av

Då var det dags att blicka tillbaka på och minnas året som nyss flaxade förbi, 365 dagar präglade av både stora världshändelser såväl som lokala men likväl omtumlande diton. Vi inleder sammanfattning med en salig blandning överblivet material från telefon- och pocketkameror samt ett och annat ”riktigt” foto med ovanstående lilla kavalkad.

Var god notera, detta är alltså inte en allmän sammanfattning av det gångna året utan en ytterst personlig reflektion vilket oundvikligen märks på klientelet i bilderna. Jag hoppas och tror att åtminstone berörda parter får ut något av det hela. Inför 2012 lovar jag att du också får vara med på bild. Alla ska med!

Inga kommentarer än. Påbörja diskussionen nedan.

Kommentera

Namn (Obligatoriskt)
E-post (Obligatoriskt)
URL (Valfritt)

Socialt

Nypublicerat

Notiser

 • Skriet från Gotham (0)
  Det ur Frankrike sprungna Magenta Skateboards släppte i dagarna filmen Panic in Gotham, ett verk helt och hållet filmat i städernas stad, New York City. Förutom sedvanliga magentörer återfinns även gräddan av stadens skatescen 2013. Man tackar.
 • Static IV – Teaser (0)
  Den fjärde installationen i Josh Stewarts Staticserie är på väg att se dagens ljus. I veckan släpptes första teasern och om allt går enligt planerna ser vi fram emot att bli ordentligt stokade någon gång under 2013.
 • Svenska Skateboardgalan 2013 (2)
  Galatider råder och nästa vecka smäller det. Har du inte lagt din röst, gör det nu. svenskaskateboardgalan.se ››
 • Lucia Classics (0)
  Lika säkert som att vi imorgon kommer titta på de vackra, unga människorna iklädda ljuskronor och vita strutar, återkommer Lucia Classics ännu en gång. Precis som föregående år är skådeplatsen Karlstad och datumen som gäller är 14-15 december. Mer info…
 • Fler notiser

The Daily Grind