Jäsjulkalendern – Lucka 17

Film Publicerad lördag, december 17th, 2011 | Av

Den 17:e december, det vill säga idag, gratulerar vi Stig på namnsdagen. Vi gläntar även på luckan med samma sifferkombination och hittar en något udda vinkling på hur en session mellan Bryggeriets fyra väggar kan se ut tillsammans med Martin Hallberg, Danijel Stankovic, bröderna Lorén och Martin Pennlowe. Vi beklagar att vi denna dag inte lyckades frambringa något material på Yngsöslegendaren men han kommer åter, var så säker.

Ytterligare luckor i Jäs Units julkalender hittar ni här.

Inga kommentarer än. Påbörja diskussionen nedan.

Kommentera

Namn (Obligatoriskt)
E-post (Obligatoriskt)
URL (Valfritt)

Socialt

Nypublicerat

Notiser

 • Skriet från Gotham (0)
  Det ur Frankrike sprungna Magenta Skateboards släppte i dagarna filmen Panic in Gotham, ett verk helt och hållet filmat i städernas stad, New York City. Förutom sedvanliga magentörer återfinns även gräddan av stadens skatescen 2013. Man tackar.
 • Static IV – Teaser (0)
  Den fjärde installationen i Josh Stewarts Staticserie är på väg att se dagens ljus. I veckan släpptes första teasern och om allt går enligt planerna ser vi fram emot att bli ordentligt stokade någon gång under 2013.
 • Svenska Skateboardgalan 2013 (2)
  Galatider råder och nästa vecka smäller det. Har du inte lagt din röst, gör det nu. svenskaskateboardgalan.se ››
 • Lucia Classics (0)
  Lika säkert som att vi imorgon kommer titta på de vackra, unga människorna iklädda ljuskronor och vita strutar, återkommer Lucia Classics ännu en gång. Precis som föregående år är skådeplatsen Karlstad och datumen som gäller är 14-15 december. Mer info…
 • Fler notiser

The Daily Grind