Gold School live feed

Nyheter Publicerad lördag, december 3rd, 2011 | Av
live_feed_smaller

Uppdaterat! Videoströmmen från Gold School 2011 är nu live. För alla er som inte har möjlighet att närvara vid helgens trevligaste tillställning, Gold School, kommer här en tröst som förhoppningsvis får humöret på topp igen. Klockan tre kommer vi nämligen att dra igång en livefeed här på Defekt där ni videoledes kan följa hela tävlingen samt själva komma med kommentarer, utrop och gliringar till både de deltagande såväl som programledarna. Bra va?

4 kommentarer

 1. Kommenterat av Alexander 3 december, 2011 - 3:59 e m

  Dude where do i sign up ligger på ett hotell får inte igång feeden…vad göra? Mvh Alexander Åkerlund

 2. Kommenterat av pata 3 december, 2011 - 4:24 e m

  inge ljud på intervjuerna otto!

 3. Kommenterat av Pekka 3 december, 2011 - 5:34 e m

  Ingen som har gjort frontfoot ännu!

 4. Kommenterat av Pekka 3 december, 2011 - 5:38 e m

  Kenny…hahaha rules!! Han vann falkenberg 97

Kommentera

Namn (Obligatoriskt)
E-post (Obligatoriskt)
URL (Valfritt)

Socialt

Nypublicerat

Notiser

 • Skriet från Gotham (0)
  Det ur Frankrike sprungna Magenta Skateboards släppte i dagarna filmen Panic in Gotham, ett verk helt och hållet filmat i städernas stad, New York City. Förutom sedvanliga magentörer återfinns även gräddan av stadens skatescen 2013. Man tackar.
 • Static IV – Teaser (0)
  Den fjärde installationen i Josh Stewarts Staticserie är på väg att se dagens ljus. I veckan släpptes första teasern och om allt går enligt planerna ser vi fram emot att bli ordentligt stokade någon gång under 2013.
 • Svenska Skateboardgalan 2013 (2)
  Galatider råder och nästa vecka smäller det. Har du inte lagt din röst, gör det nu. svenskaskateboardgalan.se ››
 • Lucia Classics (0)
  Lika säkert som att vi imorgon kommer titta på de vackra, unga människorna iklädda ljuskronor och vita strutar, återkommer Lucia Classics ännu en gång. Precis som föregående år är skådeplatsen Karlstad och datumen som gäller är 14-15 december. Mer info…
 • Fler notiser

The Daily Grind