Invigning Gustavsbergs skatepark

Nyheter Publicerad måndag, november 28th, 2011 | Av
gustavsberg_featured

Att vintern står och smyger runt hörnet är ingen hemlighet och jag tror inte någon skulle bli förvånad om vi vaknar till snötäckta gator under morgondagen. Med detta sagt så är ju faktumet trots allt så att så länge gator, torg och betong håller sig torra så går det att skata utomhus. Detta faktum tar man fasta vid i Stockholm där Gustavsbergs skatepark alldeles nyss stod klar. För att fira färdigställandet bjuder man in till invigning, dock på ospecificerat datum. Stockholm Subsurfers skriver själva såhär:

Kom och fira öppnandet av den nya skateparken den andra eller tredje veckan i december en vardagskväll kl 18.30. Vi kör första bästa kväll mitt i veckan när vädret fungerar, med SMS-inbjudan. SMS:a ”GUSTAVSBERG” till 073 545 91 00. Det ger dig samtidigt chansen att vinna 2 000 kr i presentkort från CALIROOTS.

Tävlingsmoment med brädor i pris:

• BELLOWS best trick on hip (bräda med grip).
• CALIROOTS longest grind (bräda med grip).
• COYOTE longest boardslide (bräda med grip).
• KAHALANI gnarliest slide (suprize).
• ONE OFF hardest slams (brädor med grip).
• PROSK8 high ollie contest (bräda med grip).
• REAL SPITFIRE THUNDER best flip trick over pyramid (komplett!).
• WESC highest air (bräda med grip)

Alla gamla och nya Sub Surf medlemmar bjuds på musik, korv, dryck, godis, klistermärken och fyrverkerier. Passa på och bli medlem från 20 kr/år inkl olycksfallsförsäkring. Registrera på plats (vi tar också kort!) eller direkt på www.subsurfers.se

Arrangemanget är till förmån för den lokala föreningen Sub Surfers Gustavsberg och moderorganisationen Sthlm Sub Surfers som med dess engagerade medlemmar kämpar för fler skateparker i och runt stan. Ju fler medlemmar spritt över stan, ju fler lokala föreningar med projekt kan vi starta upp eller kämpa vidare för. Joina du med!

Inga kommentarer än

Trackbacks

 1. DEFEKT.se: INVIGNING GUSTAVSBERGS SKATEPARK : Sthlm Sub Surfers

Kommentera

Namn (Obligatoriskt)
E-post (Obligatoriskt)
URL (Valfritt)

Socialt

Nypublicerat

Notiser

 • Skriet från Gotham (0)
  Det ur Frankrike sprungna Magenta Skateboards släppte i dagarna filmen Panic in Gotham, ett verk helt och hållet filmat i städernas stad, New York City. Förutom sedvanliga magentörer återfinns även gräddan av stadens skatescen 2013. Man tackar.
 • Static IV – Teaser (0)
  Den fjärde installationen i Josh Stewarts Staticserie är på väg att se dagens ljus. I veckan släpptes första teasern och om allt går enligt planerna ser vi fram emot att bli ordentligt stokade någon gång under 2013.
 • Svenska Skateboardgalan 2013 (2)
  Galatider råder och nästa vecka smäller det. Har du inte lagt din röst, gör det nu. svenskaskateboardgalan.se ››
 • Lucia Classics (0)
  Lika säkert som att vi imorgon kommer titta på de vackra, unga människorna iklädda ljuskronor och vita strutar, återkommer Lucia Classics ännu en gång. Precis som föregående år är skådeplatsen Karlstad och datumen som gäller är 14-15 december. Mer info…
 • Fler notiser

The Daily Grind