Gyllene skolan – 3 december

Nyheter Publicerad onsdag, november 9th, 2011 | Av

I min bok inträffar julafton i år den 3:e december. Då är det nämligen dags för andra upplagan av tävlingen Gold School på Bryggeriet i Malmö. I korta ordalag handlar det om en klassisk streettävling i inomhusmiljö där den undre gränsen för att få deltaga är 30 år, en ålder som i dagens skateboardklimat får anses som relativt ungt och fräscht, till skillnad från för 20 år sedan då du i princip sattes på äldreboende så snart du passerat 25-strecket.

I samband med tävlingen kommer man även att arrangera diverse kringarrangemang så som skate quiz och utställningar och har ni inte möjlighet att närvara går det bra att ratta in den här kanalen för en live webcast. Håll öron och ögon öppna för mer information kommer framöver.

9 kommentarer

 1. Kommenterat av Pagge 9 november, 2011 - 6:45 e m

  Dags att Stockholm petar ner Alv från förra årets första plats!

 2. Kommenterat av Olof 9 november, 2011 - 7:25 e m

  Sulan tar hem detta!!!

 3. Kommenterat av Pilla inte på kullagret du blir skitig 9 november, 2011 - 9:38 e m

  Alv vann inte förra året

 4. Kommenterat av Martin Karlsson 10 november, 2011 - 2:43 e m

  Vi tar hem det hela oavsett hur det går Pagge! Sedan vill jag att det ska vara hjälmtvång. Jag har alltid tyckt det ser coolt ut i t ex Back To the City-tävlingarna närMC, J Lee och alla har ProTechkruka. Jag ska nog höra med Nisse om det.

 5. Kommenterat av Pagge 10 november, 2011 - 6:33 e m

  Så länge den inte är knäppt!
  Tycker man ska kolla detta klipp http://www.youtube.com/watch?v=nizYjirZlHc utan volym och gissa skatare! Bra tävling på fredagen för oss nostalgiker…

 6. Kommenterat av John 10 november, 2011 - 8:48 e m

  Sulan är för ung för att vara med :D

 7. Kommenterat av Brajan 11 november, 2011 - 12:00 f m

  Vad är första pris? Är det någon idé att åka ner?

 8. Kommenterat av Martin Ottosson 11 november, 2011 - 12:05 f m

  Jag satsar på en hedersvärd niondeplats, precis utanför finalen.

 9. Kommenterat av Royale.skateshop 16 november, 2011 - 11:39 e m

  Precis som i fotboll kommer ”lillbrorsan” till Malmö, Helsingborg alltså, att klä av er andra in på bara skinnet. Hoppas jag i alla fall. Bobby for president.

Kommentera

Namn (Obligatoriskt)
E-post (Obligatoriskt)
URL (Valfritt)

Socialt

Nypublicerat

Notiser

 • Skriet från Gotham (0)
  Det ur Frankrike sprungna Magenta Skateboards släppte i dagarna filmen Panic in Gotham, ett verk helt och hållet filmat i städernas stad, New York City. Förutom sedvanliga magentörer återfinns även gräddan av stadens skatescen 2013. Man tackar.
 • Static IV – Teaser (0)
  Den fjärde installationen i Josh Stewarts Staticserie är på väg att se dagens ljus. I veckan släpptes första teasern och om allt går enligt planerna ser vi fram emot att bli ordentligt stokade någon gång under 2013.
 • Svenska Skateboardgalan 2013 (2)
  Galatider råder och nästa vecka smäller det. Har du inte lagt din röst, gör det nu. svenskaskateboardgalan.se ››
 • Lucia Classics (0)
  Lika säkert som att vi imorgon kommer titta på de vackra, unga människorna iklädda ljuskronor och vita strutar, återkommer Lucia Classics ännu en gång. Precis som föregående år är skådeplatsen Karlstad och datumen som gäller är 14-15 december. Mer info…
 • Fler notiser

The Daily Grind