En på miljonen – Avsnitt 3

Film Publicerad tisdag, november 8th, 2011 | Av

Det har blivit dags att släppa ut tredje episoden av Defekts följetong En på miljonen, den internetteleviserade kampen mellan fem talangfulla skateboardåkare och deras veckolånga äventyr i Malmö. I dagens avsnitt får deltagarna följa med Pontus Alv och Hjalte Halberg ut på stan för att smaka på Pontus dolda pärlor under tiden som det obönhörliga regnet påminner om att man inte ska ta sommaren för givet.

För att söka ytterligare skydd undan den dåliga väderleken fortsätter man sedan till en inte alltför obekant skatepark i innerstadens utkanter.

Mer om En på miljonen hittar ni via följande länk.

2 kommentarer

 1. Kommenterat av Martin Karlsson 8 november, 2011 - 12:32 e m

  ”Sopa bort vatten, smuts och sten – skrovligt och smutsigt blir det” Det är motsägelsefullheten som är människans drivkraft och ingen har mer driv än du Pontus. Jag älskar det.

 2. Kommenterat av Döden 9 november, 2011 - 9:03 e m

  TommyDanielssonTommyDanielssonTommyDanielssonTommyDanielssonTommyDanielssonTommyDanielssonTommyDanielssonTommyDanielssonTommyDanielssonTommyDanielssonTommyDanielssonTommyDanielssonTommyDanielssonTommyDanielsson

Kommentera

Namn (Obligatoriskt)
E-post (Obligatoriskt)
URL (Valfritt)

Socialt

Nypublicerat

Notiser

 • Skriet från Gotham (0)
  Det ur Frankrike sprungna Magenta Skateboards släppte i dagarna filmen Panic in Gotham, ett verk helt och hållet filmat i städernas stad, New York City. Förutom sedvanliga magentörer återfinns även gräddan av stadens skatescen 2013. Man tackar.
 • Static IV – Teaser (0)
  Den fjärde installationen i Josh Stewarts Staticserie är på väg att se dagens ljus. I veckan släpptes första teasern och om allt går enligt planerna ser vi fram emot att bli ordentligt stokade någon gång under 2013.
 • Svenska Skateboardgalan 2013 (2)
  Galatider råder och nästa vecka smäller det. Har du inte lagt din röst, gör det nu. svenskaskateboardgalan.se ››
 • Lucia Classics (0)
  Lika säkert som att vi imorgon kommer titta på de vackra, unga människorna iklädda ljuskronor och vita strutar, återkommer Lucia Classics ännu en gång. Precis som föregående år är skådeplatsen Karlstad och datumen som gäller är 14-15 december. Mer info…
 • Fler notiser

The Daily Grind