Pärlor från förr: Edge TV recenserar skatefilm

Film Publicerad måndag, oktober 31st, 2011 | Av

Veckans pärlor från förr (som egentligen är förra veckans men tid är ovidkommande när det handlar om nostalgi) lämnar denna gången tävlingssvängen för att gräva fram det färskaste och bästa året 1997 kunde producera i videoväg: Puzzle Video Magazine och Lunch TV. I det drygt två minuter långa inslaget skapar man något av skateboardvärldens svar på Filmkrönikan och får ingående fakta och åsikter om de två publikationerna. Mer ett tidsdokument än underhållning, eller om det var tvärtom.

Egentligen finns det inte så mycket mer att säga. På fredag kör vi en riktig tjottablängare.

Inga kommentarer än. Påbörja diskussionen nedan.

Kommentera

Namn (Obligatoriskt)
E-post (Obligatoriskt)
URL (Valfritt)

Socialt

Nypublicerat

Notiser

 • Skriet från Gotham (0)
  Det ur Frankrike sprungna Magenta Skateboards släppte i dagarna filmen Panic in Gotham, ett verk helt och hållet filmat i städernas stad, New York City. Förutom sedvanliga magentörer återfinns även gräddan av stadens skatescen 2013. Man tackar.
 • Static IV – Teaser (0)
  Den fjärde installationen i Josh Stewarts Staticserie är på väg att se dagens ljus. I veckan släpptes första teasern och om allt går enligt planerna ser vi fram emot att bli ordentligt stokade någon gång under 2013.
 • Svenska Skateboardgalan 2013 (2)
  Galatider råder och nästa vecka smäller det. Har du inte lagt din röst, gör det nu. svenskaskateboardgalan.se ››
 • Lucia Classics (0)
  Lika säkert som att vi imorgon kommer titta på de vackra, unga människorna iklädda ljuskronor och vita strutar, återkommer Lucia Classics ännu en gång. Precis som föregående år är skådeplatsen Karlstad och datumen som gäller är 14-15 december. Mer info…
 • Fler notiser

The Daily Grind