Okokt kalv anno 2010

Film, Foto Publicerad måndag, oktober 3rd, 2011 | Av

Förra året gav jag mig ut på de svenska landsvägarna för att foto- och videoledes dokumentera den svenska divisionen av Nike SB under deras medverkan i Giftorms Kungen av landsvägen. För den som förkovrar sig i vår inhemska skateboardlitteratur kommer det inte som en överraskning att vi inte gick vinnande ur tävlingen, det gjorde Adidas. Vinst eller ej så var det i traditionell sensommaranda en enastående vecka med allt från skateboardåkning på beställning till paintball på schemat.

Med på resan hittade vi, förutom mig själv, Danijel Stankovic, Björn Tjernberg, Kristoffer Hallgren, Christian Sjöberg, John Romo samt vår hemliga gäst, Chris Åström. Som ALLA vet resulterade resan i en DVD som följde med ovan nämnd tidning under hösten 2010 och vi räknar kallt med att denna konsumerats både en, två och tre gånger. Skulle fallet vara så att ni inte alls sett den, slarvat bort den, eller helt enkelt enbart vill suga i er och minnas vår insats från förra året bjuds det här och nu på råmaterialet från sagd resa. Bulla upp med godsaker så det räcker för nu kör vi på i 20 minuter och 19 sekunder. Mycket nöje!

Inga kommentarer än. Påbörja diskussionen nedan.

Kommentera

Namn (Obligatoriskt)
E-post (Obligatoriskt)
URL (Valfritt)

Socialt

Nypublicerat

Notiser

 • Skriet från Gotham (0)
  Det ur Frankrike sprungna Magenta Skateboards släppte i dagarna filmen Panic in Gotham, ett verk helt och hållet filmat i städernas stad, New York City. Förutom sedvanliga magentörer återfinns även gräddan av stadens skatescen 2013. Man tackar.
 • Static IV – Teaser (0)
  Den fjärde installationen i Josh Stewarts Staticserie är på väg att se dagens ljus. I veckan släpptes första teasern och om allt går enligt planerna ser vi fram emot att bli ordentligt stokade någon gång under 2013.
 • Svenska Skateboardgalan 2013 (2)
  Galatider råder och nästa vecka smäller det. Har du inte lagt din röst, gör det nu. svenskaskateboardgalan.se ››
 • Lucia Classics (0)
  Lika säkert som att vi imorgon kommer titta på de vackra, unga människorna iklädda ljuskronor och vita strutar, återkommer Lucia Classics ännu en gång. Precis som föregående år är skådeplatsen Karlstad och datumen som gäller är 14-15 december. Mer info…
 • Fler notiser

The Daily Grind