Med Instagram till Shanghai

Foto, Resor Publicerad fredag, oktober 28th, 2011 | Av
shanghai_featured

Den som besökt Defekt de senaste veckorna har med stor sannolikhet noterat att uppdateringarna lyst med sin frånvaro. Till detta har vi en enkel förklaring: Vi har vistats på främmande mark i Kinaland. För att vara mer precis så åkte jag den 17 oktober till Shanghai för att dokumentera den danska divisionen av Nike SB, bestående av Anton Juul, Hjalte Halberg, Morten Bech och Nis Andersen, under en tio dagar lång vistelse. Förutom ovan nämnda rippers bestod ressällskapet även av Danijel Stankovic och Nils Svensson.

I väntan på att dokumentationen från vår vistelse ska leta sig ut i världen bjuder vi på en kavalkad av bilder från Iphoneappen Instagram. För den som följt mig under vistelsen är det inget nytt under solen men är du utan Iphone håller vi tummarna för att det hela kommer som ett brev på posten och sitter som en keps.

Tack till Henrik Svan, Charles Lanceplaine (upphovsmannen bakom dokumentären Shanghai 5), Luypa Sin och Johnny Tang som guidade oss runt staden. I dagsläget är intrycken för många och för utspridda för att kunna sammanfattas i denna text. Det enda jag kan säga, eller rekommendera, är att ni bokar om den där vinterresan till Barcelona och istället letar er österut.

Inga kommentarer än. Påbörja diskussionen nedan.

Kommentera

Namn (Obligatoriskt)
E-post (Obligatoriskt)
URL (Valfritt)

Socialt

Nypublicerat

Notiser

 • Skriet från Gotham (0)
  Det ur Frankrike sprungna Magenta Skateboards släppte i dagarna filmen Panic in Gotham, ett verk helt och hållet filmat i städernas stad, New York City. Förutom sedvanliga magentörer återfinns även gräddan av stadens skatescen 2013. Man tackar.
 • Static IV – Teaser (0)
  Den fjärde installationen i Josh Stewarts Staticserie är på väg att se dagens ljus. I veckan släpptes första teasern och om allt går enligt planerna ser vi fram emot att bli ordentligt stokade någon gång under 2013.
 • Svenska Skateboardgalan 2013 (2)
  Galatider råder och nästa vecka smäller det. Har du inte lagt din röst, gör det nu. svenskaskateboardgalan.se ››
 • Lucia Classics (0)
  Lika säkert som att vi imorgon kommer titta på de vackra, unga människorna iklädda ljuskronor och vita strutar, återkommer Lucia Classics ännu en gång. Precis som föregående år är skådeplatsen Karlstad och datumen som gäller är 14-15 december. Mer info…
 • Fler notiser

The Daily Grind