Four Skateboards – In Good Company

Nyheter Publicerad söndag, oktober 2nd, 2011 | Av
In Good Company

Långt borta på andra sidan jordklotet finns ett land som ligger som en egen kontinent till havs, isolerat från resten av världen. En majoritet av landets befolkning bor på östkusten och har aldrig sett solen gå ned i havet, men har sett många ologiska djur. På motsatta kusten, alltså den västra, ligger världens mest isolerade stad och här avnjuter man gärna av en bit mat eller dryck, eventuellt innehållande något ologiskt djur, medans man ser solen smälta ned i havet.

Landet är givetvis Australien och staden är Perth. Även i Perth åks det skateboard. Distansen till industrin, den avslappnade livsstilen och tillgången till soldagar har nog varit bidragande faktorer till att Perth odlat fram en exeptionell skateboardkultur. I förgrunden av Perths skatescen finner vi brädföretaget 4 Skateboards. 4 släppte för något år sedan filmen the perfect amount of lazy som tyvärr få i ‘västvärlden’ fick nöjet att beskåda.

Nu har dock omvärldens tur kommit att få insyn i 4’s värld tack vare en nysläppt promo. Håll i hatten, för det börjar med Alex Campbell…

En kommentar

 1. Kommenterat av klas 3 oktober, 2011 - 10:16 e m

  fan va bra!!

Kommentera

Namn (Obligatoriskt)
E-post (Obligatoriskt)
URL (Valfritt)

Socialt

Nypublicerat

Notiser

 • Skriet från Gotham (0)
  Det ur Frankrike sprungna Magenta Skateboards släppte i dagarna filmen Panic in Gotham, ett verk helt och hållet filmat i städernas stad, New York City. Förutom sedvanliga magentörer återfinns även gräddan av stadens skatescen 2013. Man tackar.
 • Static IV – Teaser (0)
  Den fjärde installationen i Josh Stewarts Staticserie är på väg att se dagens ljus. I veckan släpptes första teasern och om allt går enligt planerna ser vi fram emot att bli ordentligt stokade någon gång under 2013.
 • Svenska Skateboardgalan 2013 (2)
  Galatider råder och nästa vecka smäller det. Har du inte lagt din röst, gör det nu. svenskaskateboardgalan.se ››
 • Lucia Classics (0)
  Lika säkert som att vi imorgon kommer titta på de vackra, unga människorna iklädda ljuskronor och vita strutar, återkommer Lucia Classics ännu en gång. Precis som föregående år är skådeplatsen Karlstad och datumen som gäller är 14-15 december. Mer info…
 • Fler notiser

The Daily Grind