Wild in the parks 2011

Tävlingar Publicerad tisdag, september 6th, 2011 | Av

Sedan några veckor tillbaka utspelar sig Volcoms årligen återkommande tävling Wild in the parks runt omkring Europas mer eller mindre stora städer. Poängen med det hela, förutom själva skateboardåkandet och det lyckorus denna aktivitet framkallar, är att i varje deltävling plocka upp fem personer per klass som får vara med och slåss om ära och berömmelse i den stora finalen 24 september. Om några veckor, 17 september för att vara mer exakt, är det Sveriges tur att sålla agnarna från vetet, något som görs på Bryggeriet i Malmö, vilket är en ynnest i sig. Under sommaren har nämligen hela Bryggeriets stora streetyta byggts om, näst intill från grunden och så lite som tre dagar innan Wild in the parks, 14 september, har man stor öppningsceremoni för denna.

Mer om tävlingen står att läsa på volcom.com och mer om Bryggeriets nya streetyta hittar ni garanterat inom kort på bryggeriet.org.

En kommentar

 1. Kommenterat av Marconi 14 november, 2015 - 6:14 e m

  This makes evythreing so completely painless.

Kommentera

Namn (Obligatoriskt)
E-post (Obligatoriskt)
URL (Valfritt)

Socialt

Nypublicerat

Notiser

 • Skriet från Gotham (0)
  Det ur Frankrike sprungna Magenta Skateboards släppte i dagarna filmen Panic in Gotham, ett verk helt och hållet filmat i städernas stad, New York City. Förutom sedvanliga magentörer återfinns även gräddan av stadens skatescen 2013. Man tackar.
 • Static IV – Teaser (0)
  Den fjärde installationen i Josh Stewarts Staticserie är på väg att se dagens ljus. I veckan släpptes första teasern och om allt går enligt planerna ser vi fram emot att bli ordentligt stokade någon gång under 2013.
 • Svenska Skateboardgalan 2013 (2)
  Galatider råder och nästa vecka smäller det. Har du inte lagt din röst, gör det nu. svenskaskateboardgalan.se ››
 • Lucia Classics (0)
  Lika säkert som att vi imorgon kommer titta på de vackra, unga människorna iklädda ljuskronor och vita strutar, återkommer Lucia Classics ännu en gång. Precis som föregående år är skådeplatsen Karlstad och datumen som gäller är 14-15 december. Mer info…
 • Fler notiser

The Daily Grind