Inför Wild in the Parks

Film Publicerad onsdag, september 14th, 2011 | Av

Som vi nämnde tidigare i veckan så är det ikväll, 14 september, återinvigning av Bryggeriets stora streetyta och så nära inpå som på lördag, 17 september, är det dags för den första stora tävlingen, Volcoms Wild in the Parks. För att peppa lite extra för denna tillställning begav vi oss under gårdagen till skådeplatsen för att granska det hela. Vi önskar att det fanns ett betyg över MVG för Bryggeriets nya yta är verkligen så pass bra. Större trappa, mer curbs, wallrides i mängder, små skruvade quarterpipes och panks, flatrails, transitions i mängder och en variation av sällan skådat slag.

Välkomna söderöver för att konstatera detta faktum på egen hand.

Räkna med fullt flås, både ikväll, onsdag, och på lördag. Mer info här och på volcom.com.

Inga kommentarer än. Påbörja diskussionen nedan.

Kommentera

Namn (Obligatoriskt)
E-post (Obligatoriskt)
URL (Valfritt)

Socialt

Nypublicerat

Notiser

 • Skriet från Gotham (0)
  Det ur Frankrike sprungna Magenta Skateboards släppte i dagarna filmen Panic in Gotham, ett verk helt och hållet filmat i städernas stad, New York City. Förutom sedvanliga magentörer återfinns även gräddan av stadens skatescen 2013. Man tackar.
 • Static IV – Teaser (0)
  Den fjärde installationen i Josh Stewarts Staticserie är på väg att se dagens ljus. I veckan släpptes första teasern och om allt går enligt planerna ser vi fram emot att bli ordentligt stokade någon gång under 2013.
 • Svenska Skateboardgalan 2013 (2)
  Galatider råder och nästa vecka smäller det. Har du inte lagt din röst, gör det nu. svenskaskateboardgalan.se ››
 • Lucia Classics (0)
  Lika säkert som att vi imorgon kommer titta på de vackra, unga människorna iklädda ljuskronor och vita strutar, återkommer Lucia Classics ännu en gång. Precis som föregående år är skådeplatsen Karlstad och datumen som gäller är 14-15 december. Mer info…
 • Fler notiser

The Daily Grind