ub3_01ub3_02ub3_03ub3_04ub3_05ub3_06ub3_07ub3_08ub3_09ub3_10

Alternativa vyer från Ultrabowl

Bildreportage Publicerad onsdag, september 14th, 2011 | Av | Foto Martin Ottosson

Nu var det några veckor sedan Malmö Ultrabowl III, finalen i Betongcupen 2011, gick av stapeln men gott material blir – nästan – aldrig för gammalt. Den här gången är det dags att ta en titt på lite bilder från finaldagen, signerade undertecknad skribent och tillika fotograf. Ställer ni er frågan ”Vad är Ultrabowl?” gör ni rätt och riktigt i att förkovra er i ärendet via Skate Malmö där ni hittar allt från förpepp till resultat.

För rörligt material från från tävlingen rekommenderar vi Wallén Medias utsökta dokumentation av vad som försiggick.
Hej, jag tror jag gör roll in här ››

En kommentar

 1. Kommenterat av Björn H 14 september, 2011 - 10:55 f m

  Mycket najsa bilder;)

Kommentera

Namn (Obligatoriskt)
E-post (Obligatoriskt)
URL (Valfritt)

Socialt

Nypublicerat

Notiser

 • Skriet från Gotham (0)
  Det ur Frankrike sprungna Magenta Skateboards släppte i dagarna filmen Panic in Gotham, ett verk helt och hållet filmat i städernas stad, New York City. Förutom sedvanliga magentörer återfinns även gräddan av stadens skatescen 2013. Man tackar.
 • Static IV – Teaser (0)
  Den fjärde installationen i Josh Stewarts Staticserie är på väg att se dagens ljus. I veckan släpptes första teasern och om allt går enligt planerna ser vi fram emot att bli ordentligt stokade någon gång under 2013.
 • Svenska Skateboardgalan 2013 (2)
  Galatider råder och nästa vecka smäller det. Har du inte lagt din röst, gör det nu. svenskaskateboardgalan.se ››
 • Lucia Classics (0)
  Lika säkert som att vi imorgon kommer titta på de vackra, unga människorna iklädda ljuskronor och vita strutar, återkommer Lucia Classics ännu en gång. Precis som föregående år är skådeplatsen Karlstad och datumen som gäller är 14-15 december. Mer info…
 • Fler notiser

The Daily Grind