En på miljonen – Summering

Foto, Nyheter Publicerad måndag, augusti 15th, 2011 | Av
epm_recap

Förra veckan ägde tillställningen/tävlingen En på miljonen rum här i Malmö. För den som följt Defekt de senaste veckorna kommer detta tilltag förmodligen inte som en nyhet och den som varit riktigt uppmärksam kunde även följa deltagarna i princip live via Tumbleloggen epm2011.tumblr.com.

Men nu är det hela över. För den här gången. Deltagarna, Johan Loxell, Daniel Wårdh, David Hermansson, Christopher Bajo och Simon Isaksson, har lämnat sin temporära bostad i Malmö för att återvända hem, förhoppningsvis med en kappsäck full med erfarenheter och roliga minnen att se tillbaka på vid ålderns höst. Dags för oss att ta tag i de hundratals gigabyte material kvintetten producerade under veckan. Fram tills dess ber vi er avnjuta samtliga bilder publicerade på ovan nämnda blogg.

En på miljonen – realitydramat ser ni här på Defekt om några veckor. Utförliga reportage från alla möjliga håll och kanter, t ex frontside och backside, kommer ni att kunna kasta era getögon på i de utsökta publikationerna Giftorm och Transition. Stort tack till samtliga inblandade samt WeSC, Nike SB, DLX och Scandinavian Photo.

En kommentar

 1. Kommenterat av Kaleidoscope skateboards 15 augusti, 2011 - 7:29 e m

  Så jävla gött!!!

  Bajo!!

Kommentera

Namn (Obligatoriskt)
E-post (Obligatoriskt)
URL (Valfritt)

Socialt

Nypublicerat

Notiser

 • Skriet från Gotham (0)
  Det ur Frankrike sprungna Magenta Skateboards släppte i dagarna filmen Panic in Gotham, ett verk helt och hållet filmat i städernas stad, New York City. Förutom sedvanliga magentörer återfinns även gräddan av stadens skatescen 2013. Man tackar.
 • Static IV – Teaser (0)
  Den fjärde installationen i Josh Stewarts Staticserie är på väg att se dagens ljus. I veckan släpptes första teasern och om allt går enligt planerna ser vi fram emot att bli ordentligt stokade någon gång under 2013.
 • Svenska Skateboardgalan 2013 (2)
  Galatider råder och nästa vecka smäller det. Har du inte lagt din röst, gör det nu. svenskaskateboardgalan.se ››
 • Lucia Classics (0)
  Lika säkert som att vi imorgon kommer titta på de vackra, unga människorna iklädda ljuskronor och vita strutar, återkommer Lucia Classics ännu en gång. Precis som föregående år är skådeplatsen Karlstad och datumen som gäller är 14-15 december. Mer info…
 • Fler notiser

The Daily Grind